Villanyszerelés Budapest valamennyi kerületében

Megbízható villanyszerelőt keres Budapesten? Olyan cég után kutat amely, lakjon Ön főváros bármelyik kerületében, azonnal megoldást kínál az Ön problémájára? Van egy jó hírünk, máris megtalálta. A DoktorVillany tehetséges villanyszerelő csapata a Budapest egész területén bevethető.

Budapesti kerületeink – területeink ahol villanyszerelést végzünk akár hétvégén is:

I. kerület, Várkerület
II. kerület, Rózsadomb
III. kerület, Óbuda
IV. kerület, Újpest
V. kerület, Lipótváros
VI. kerület, Terézváros
VII. kerület, Erzsébetváros
VIII. kerület, Józsefváros
IX. kerület, Ferencváros
X. kerület, Kőbánya
XI. kerület Újbuda
XII. kerület, Hegyvidék
XIII. kerület, Angyalföld
XIV. kerület, Zugló
XV. kerület, Rákospalota
XVI. kerület, Sashalom
XVII. kerület, Rákosmente
XVIII. kerület, Pestszentlőrinc
XIX. kerület, Kispest
XX. kerület, Pesterzsébet
XXI. kerület, Csepel
XXII. kerület, Budafok
XXIII. kerület, Soroksár

Professzionális villanyszerelőt keres Budapesten?

Amikor megalapítottuk a céget, nem gondoltuk volna, hogy öt évvel később a DoktorVillany Budapest összes kerületében jelen lesz. Az elkötelezett munka, a szakmai kompetencia, és az ügyfélbarát szolgáltatás meghozta a gyümölcsét. Ma már városszerte keresnek minket leendő ügyfeleink, és ajánlanak már meglévők.

Ezért ha szakmájában profi szakembereket keres, akkor a mi cégünk biztosan a legjobb megoldást tudja nyújtani Önnek Budapest mind a 23 kerületében.

Budapesten non-stop bevethető a Doktorvillanny villanyszerelő csapata

Sokan hirdetik magukat éjjel-nappali szolgáltatásokkal, de gyakran hívnak fel minket ügyfelek, hogy ennek ellenére nem tudták elérni az adott szakembert. Nálunk ilyen nem fordulhat elő. Úgy osztjuk ki a munkát, hogy valakit mindig elér a telefon túlsó oldalán. Időpont egyeztetés után pedig a legrövidebb idő alatt ki is szállunk Önhöz, ahol elhárítjuk a felmerült villanyszereléssel kapcsolatos problémát.
Legyen szó akár sürgős, akár tervezett feladatról, kisebb vagy nagyobb projektről, mi készségesen állunk a rendelkezésére, tapasztalatunkkal, szakmai kompetenciánkkal Budapest teljes területén.

Doktor Villany garancia

Villanyszerelés extra garanciával Budapestieknek is

Az ügyfeleink egyértelműen igénylik a nyugalmat, a biztonságot. Ezért is vezettük be nagyon hamar a 24 hónapos garanciát, amely két évig megvéd mindenkit az esetlegesen felmerülő többletköltségektől. Ám azt tapasztaltuk, hogy sokan vágynának ennél többre, ezért életre hívtuk a Dr. Villany Garancia+ kényelmi szolgáltatásunkat, amellyel a szerelési költség bizonyos százalékáért további 12, 24 vagy 36 hónappal meghosszabbítható ez a „biztonsági háló”. Nem véletlen, hogy ügyfeleink egész Budapesten rendkívül nyugodtan alszanak.

Villanyszerelési árak, ingyenes kiszállás Budapest területén

Meggyőződésünk, és igazából nap mint nap bizonyítjuk is, hogy lehet minőségi munkát végezni emberi árak mellett is. Ráadásul nálunk még a kiszállási díjat is megspórolhatja, ha a helyszínen úgy dönt, hogy tőlünk rendeli meg a munkát!

Sürgős esetekben mindössze 6,600 forintot számolunk fel az első megkezdett óráért, majd ezt követően félóránként már csak 3,000 forinttal kell számolnia. Amennyiben szakszerűen be szeretné köttetni a hálózatba újonnan vásárolt háztartási berendezését, mindössze néhány ezer forintért megteheti. Sőt bár a mindennapokban 1,000 forintért szinte már semmit sem kap, nálunk pontosan ennyibe kerül egy veszélyes konnektor cseréje, avagy lámpatest felszerelése.

Bármilyen kérdés merült fel Önben, keressen minket bizalommal!

Non-Stop villanyszerelés! Hétvégén is! Pénztárcabarát árakkal! – Doktorvillany.hu!
Bízza a villanyszerelés doktorára magát Budapest teljes területén!
Hívjon minket, mert mi már most tudjuk a megoldást a problémájára!

Telefon: 06(30)351-2324
Email: info@doktorvillany.hu
Doktorvillany – a villanyszerelés doktora

1 Kiszállási díj csak abban az esetben fizetendő, ha nincs munkamegrendelés

Share Button

3 gondolat erről: „Villanyszerelés Budapest valamennyi kerületében

Vélemény, hozzászólás?