Non-stop villanyszerelés Budapesten, hétvégén is a Legkedvezőbb áron

2022.09.01. napjától cégek részére számlát nem tudunk kiállítani csak magánszemélyeknek !!!!!!

Villanyszerelőre vagy villanyszerelésre van szüksége? Nincsen áram a lakásban, vagy egyéb áram ellátási problémája van? Esetleg még a hiba okát sem tudják felmérni? A doktorvillany non-stop villanyszerelő csapata készen áll az Ön hívására, hétvégén és ünnep napokon is.

 Budapesten a legkedvezőbb árainkat mindig az Árak menü pontban találja

Árak menü pont

Az elektromosság az elmúlt évtizedekben szinte olyan fontos lett az emberiség számára, mint a víz, vagy a levegő. Szinte az összes, kényelmünket szolgáló eszköz árammal működik. Ezért nagyon nem mindegy, hogy ha a rendszerben zavar keletkezik, akkor azt milyen gyorsan sikerül elhárítani.  [fblike]

Kérjük a megnövekedett hívásszámok miatti nehéz elérhetőség érdekében használják a kapcsolat menü pontot és az árajánlat kérés menü pontot, vagy akár küldhetnek sms üzenetet is.

Köszönettel DRV.

Ne essen pánikban hívjon most: 06(30)351-2324

Doktor Villany garanciaNon-stop rendelkezésre álló villanyszerelő csapat ez a Doktorvillany!

Mi nem csak beszélünk róla, hanem valóban 0 órától 24 óráig állunk az ügyfelek rendelkezésére a hét minden napján. Így Önnek, bármikor is van szüksége segítségre villanyszerelési hibával kapcsolatban, lehetőség szerint nagyon rövid időn belül minden gondja elszállhat. Mert mi Budapest egész területén úgy alakítottuk ki a szolgáltatásunkat, hogy kiváló szakembereink a lehető leghamarabb megoldhassák a felmerülő kérdéseket.

  • Teljesen mindegy, hogy sürgős, vagy előre eltervezett villanyszerelésről van szó, számíthat ránk.
  • Füstszagot érez? Kioldott a biztosíték? Elment az áram? Ráz valamelyik elektromos készüléke? Számíthat ránk!
  • Beköttetné új készülékét? Konnektort cserélne? Lámpatestet rakatna fel?
  • Elektromos hálózatát szeretné korszerűsíteni, javíttatani? Új elektromos hálózatban gondolkodik? Számíthat ránk!
  • Bármilyen kisebb, nagyobb villanyszerelési munkában állunk a rendelkezésére!

Villanyszerelés Garanciával ezt kapja a Doktorvillanytól

Munkáink után alapból is adunk 12 hónap garanciát, de azt vettük észre, hogy ügyfeleink jelentős része szívesen bebiztosítaná magát hosszabb időre. Ezért az ő igényüknek megfelelően hoztuk létre a Dr. Villany Garancia+ kényelmi szolgáltatásunkat, amellyel 12, 24 vagy akár 36 hónappal meghosszabbíthatják a garancia időtartamát. Ennek költsége a szerelési költség 15, 25, vagy 35%-a, viszont ebben az esetben az összes, esetlegesen később felmerülő költséget mi állunk a munkáink után.

Villanyszerelés árak –  Non Stop egész évben

Még egy dolgot eldöntöttünk az induláskor. Úgy akartunk non-stop szolgáltatást nyújtani, amelyet az ügyfelek éjjel-nappal el tudnak érni, hogy az megfizethető is legyen. Mert áramra mindenkinek szüksége van ahhoz, hogy magához méltó életet élhessen. Ezt messzemenőkig figyelembe vettük az árpolitikánk kiötlése során.

  • Ezért például ha nálunk rendeli meg az adott munkát nagyon kedvező árakat kap !
  • Alapesetben az első megkezdett óráért 9000 forintot plusz kiszállást számolunk fel, valamint az utána következő órákban már csak 7000 forintokat és kiszállást számlázunk Önnek. Ugyanígy nagyon kedvező feltételek mellett kötjük be elektromos készülékét a hálózatba.
  • Hétvégén, illetve este 6 és reggel 8 óra között felárat nem számítunk fel, de még így is bőven a versenytársaink árszínvonala alatt maradunk.

Non-Stop, garanciális villanyszerelés! Hétvégén is! Korrekt árak! Szakmai Kompetencia! – Doktorvillany.hu!
Budapesten bízza magát a villanyszerelés doktorára!

Telefon: 06(30)351-2324
Email: info@doktorvillany.hu
Doktorvillany – a villanyszerelés doktora

Share Button

1 gondolat erről: „Non-stop villanyszerelés Budapesten, hétvégén is a Legkedvezőbb áron

Vélemény, hozzászólás?