Villanyszerelés Budapest IV. kerületében (Újpest)

Az elektromos berendezések átszövik az életünket, ezért ha bármilyen hiba lép fel az azt működtető hálózatban, az azonnal érzékenyen érint minket. Ilyenkor nem mindegy, hogy van-e a tarsolyban egy olyan telefonszám, amelynek a másik végén egy megbízható, tapasztalt szakemberrel beszélhet.

Van egy jó hírünk. Amennyiben Budapest IV. kerületében, azaz Újpesten keresi a legjobb megoldást, akkor mi vagyunk az Ön cége. Legyen bármilyen villanyszereléssel kapcsolatos kérdése, kérése, problémája, tudni fogjuk rá a választ. Ráadásul minket non-stop hívhat, így a nap 24 órájában (hétvégén) is olyan villanyszerelő száll ki Önhöz, akiben maximálisan megbízhat.

Villanyszerelés DoktorVillany segítségével a IV. kerületben

Én személy szerint többek között a Rendőrség karbantartója voltam hosszú éveken át, és pályafutásom elején folyamatosan a legjobbaktól tanultam a szakmát. Ugyanez igaz az összes munkatársamra, és ez folyamatosan visszaköszön a munkánk során, hiszen az ügyfelek tőlünk mindig elégedetten távoznak. Ezért ha villanyszerelőt keres Budapest IV. kerületében (Újpesten), akkor a folyamatosan ( hétvégén is) rendelkezésre álló DoktorVillany villanyszerelő csapatánál jobb megoldást aligha talál. Villanyszerelésben nem ismerünk lehetetlent, ezért nyugodtan ránk bízhatja magát.

Non-Stop villanyszerelő csapat Újpesten

Most hozták meg az új mosógépét, villanybojlerét, villanytűzhelyét? Máris ragadjon telefont, és mi szakszerűen bekötjük a hálózatba.
Még ennél is sürgetőbb a helyzet? Esetleg elszállt az elektromos hálózat, ráz valamelyik elektromos berendezés? Ne aggódjon, mi ilyenkor is megőrizzük Ön helyett is a hidegvérünket, és nagyon hamar orvosoljuk a problémát.
Természetesen akkor is számíthat ránk, ha komplett hálózatot tervez. Felkészült csapatunk olyan szakemberekből áll, akik az első tollvonástól, az utolsó konnektor beszereléséig mindent a legmagasabb szakmai színvonalon végeznek el.
Én és a munkatársaim is a nap 24 órájában várják a hívását Budapest IV. kerületében. Ha rajtunk múlik, akkor Újpesten a hétvégén nem marad egy otthon se világítás (fűtés, melegvíz) nélkül. Hívjon minket bizalommal!

Doktor Villany garancia

Villanyszerelés garanciával, menjen biztosra

Manapság mindenki egy dologra törekszik, a biztonságra. Ezért is gondoltuk úgy, hogy ezt valahogyan beleépítjük a szolgáltatásainkba. Így született meg a Dr. Villany Garancia+! Alapból két éves garanciát vállalunk a munkáinkra, de a szerelési költség 15, 25, illetve 35%-ért további 1, 2, vagy akár 3 évre bebiztosíthatja magát. Gondoljon csak bele. Öt év gondtalanság! Pontosan ilyen a DoktorVillany Minőségvállalás, a DoktorVillany Garancia+ szolgáltatásunk Budapest IV. kerületében, Újpesten.

Villanyszerelés árak Budapest IV. kerületben – ingyenes kiszállással

Nálunk az árak a földön járnak. Filozófiánk szerint mindenki számára elérhetővé szeretnénk tenni a biztonságos hibaelhárítást, a szakszerű problémamegoldást akár sürgős esetekben is. Ezt a törekvést tükrözi az „Árak” menüpont alatt ismertetett összegek is.
egy-egy bekötésért 3-5 ezer forintot kérünk el
egy sürgős hibajavítás sem kerül többe 6,600 forintnál az első órában
Ráadásul nálunk a munka megrendelése után, a kiszállás díját ajándékba adjuk Önnek! A benzinpénz a mi gondunk, Önnek maximum a parkolás díját kell állnia a munkánkon felül. Tisztességes ajánlat ugye? Hétvégén és este 7, valamint reggel 8 óra között áraink 25%-kal magasabbak, de még így is piaci átlag alattiak.
További részletekért hívjon! Nem csak hétköznapokon, hanem hétvégén is 0-24-ben állunk a rendelkezésére.

Mert ne feledje! Minőségi, non-stop villanyszerelés a villanyszerelés doktorától, a Doktorvillanytól Budapest IV. kerületében!
Doktorvillany.hu!

Vegye fel velünk most a kapcsolatot, mert mi már most tudjuk a választ a kérdésére.

Telefon: 06(30)351-2324
Email: info@doktorvillany.hu
Doktorvillany – a villanyszerelés doktora

Kiszállási díj csak abban az esetben fizetendő, ha nincs munkamegrendelés

Share Button

1 gondolat erről: „Villanyszerelés Budapest IV. kerületében (Újpest)

Vélemény, hozzászólás?