Villanyszerelés Budapest VII. kerületében (Erzsébetváros)

Örömmel köszöntjük az oldalon. Jó eséllyel egy vagy több villanyszereléssel kapcsolatos kérdésre keresi épp a megoldást. Van egy nagyon jó hírünk. Ön a mi cégünket keresi.
A DoktorVillany csapata non-stop (hétvégén is) a rendelkezésére áll Budapest VII. kerületében, Erzsébetvárosban. Nálunk korrekt villanyszerelési árakat, és magas színvonalú szolgáltatást kap. Azaz mindaz jellemez minket, ami Önt elégedetté teszi. Bízza igazi szakemberekre magát!

Villanyszerelés DoktorVillany segítségével a VII. kerületben

A Rendőrségnél karbantartó villanyszerelőként kezdtem a pályafutásomat, és ez kiváló alapot teremtett arra, hogy kitanuljam a szakma csínját-bínját. Majd öt évvel ezelőtt elindítottam a saját villanyszerelő vállalkozásomat, és azóta számos elégedett ügyfél fordult meg nálunk. Köszönhetjük ezt a non-stop (hétvégén is) rendelkezésre állásunknak, kedvező árainknak, szakmailag első osztályú munkavégzésünknek. Ezért amennyiben Budapest VII. kerületében (Erzsébetváros) keres villanyszerelőt, ne keressen tovább, hanem tárcsázzon minket.

Non-Stop villanyszerelőre van szüksége Erzsébetváros területén?

Az elektromosság egy csodálatos találmány, de mint minden műszaki dolognál, itt is bármikor előállhat olyan meghibásodás, amelyet Ön nem tud egymaga elhárítani. Szerencsére mi itt vagyunk Önnek, és mint azt látni fogja, ami villany, abban mi nagyon is otthon vagyunk.
Azonnali segítségre, tűzoltásra van szüksége, mert ráz valamelyik háztartási berendezése, netán teljesen elment az áram az otthonában? Akkor ne késlekedjen, és vegye fel velünk a kapcsolatot, mert mi 0-24-ben a rendelkezésére állunk!
Most hozták meg a család új elektromos készülékét (mosogatógép, mosógép, villanybojler stb…), és szeretné, ha szakszerűen bekötné valaki? Bátran keresse a cégünket, mert mi kedvező áron, nagy tapasztalattal a hátunk mögött kötjük be Önnek az adott elektromos berendezést.
Természetesen nem csak sürgős esetekben, illetve kisebb feladatok elvégzésében lehetünk a segítségére. Vállaljuk teljes elektromos hálózatok tervezését, kivitelezését, meglévők felújítását, felülvizsgálatát. Vegye igénybe akár most azonnal non-stop villanyszerelő szolgáltatásunkat Budapest VII. kerületében, Erzsébetvárosban.

Villanyszerelés Garanciával – Doktorvillannyal akár 5 év is lehet

Egy igény egyértelműen jellemzi az ügyfeleinket. Igénylik a biztonságot. Ezért mi alapból két éves garanciát vállalunk a munkánk után, és ezt további 1, 2 avagy 3 évvel meghosszabbíthatja bárki a szerelési költség 15, 25, 35%-áért. A Dr. Villany Garancia+ kényelmi szolgáltatásunkkal akár 5 évig mi álljuk az összes felmerülő költséget a munkánk után. Budapest VII. kerületében (Erzsébetváros) mi ilyen színvonalon dolgozunk!

Villanyszerelés árak, akár ingyenes kiszállással Budapest VII. kerületében

Pontosan látjuk azt, hogy az embereknek szükségük van ránk. Egy olyan villanyszerelő cégre, amely megbízható munkát végez, egyáltalán nem aranyáron. Ön is szeret elégedett lenni a végeredménnyel? Akkor nem kérdés, hogy Ön minket keres. Mert mi nem csak a villanyszereléshez értünk, hanem az árképzéshez is. Így ötvöződik a minőségi munkavégzés, a korrekt árazással. Ez mit jelent számokban?

  • szakszerű bekötés 3-5 ezer forint
  • sürgős esetekben sem számolunk fel 6,600 forintnál többet az első órára, majd utána már csak 3,000-et félóránként
  • konnektort, lámpatestet már 1,000 forintért cserélünk

Amennyiben sürgős esetben meg is rendeli tőlünk a munkát, akkor a kiszállást ajándékba adjuk Önnek! Hétvégén és este 7 valamint reggel 8 között áraink 25%-kal magasabbak, amely még így is a versenytársak alatt marad.

Legyen akármilyen kicsi vagy nagy a megoldandó probléma, keressen minket telefonon, segítünk!

Korrekt árazás!
Minőségi villanyszerelés! Non-stop rendelkezésre állás – ez jellemzi a DoktorVillanyt, a villanyszerelés doktorát Budapest VII. kerületében!
Doktorvillany.hu -Várjuk hívását!

Telefon: 06(30)351-2324
Email: info@doktorvillany.hu
Doktorvillany – a villanyszerelés doktora

Kiszállási díj csak abban az esetben fizetendő, ha nincs munkamegrendelés

Share Button

Vélemény, hozzászólás?