Villanyszerelés Budapest XXIII kerületében (Soroksár)

Hibát észlel az elektromos hálózatban? Nincs áram az otthonában? Kisebb, nagyobb villanyszerelési munkára keres megfelelő szakembert?

Ne keressen tovább, a mi cégünk az ön megfelelő választása. Mi Budapest XXIII. kerületében, Soroksáron Non-stop megoldást nyújtunk lényegében az összes létező villanyszereléssel kapcsolatosan felmerülő problémára. Cégünk hétvégén is 0-24 óra között áll az ügyfelei rendelkezésére.

Villanyszerelés a Doktorvillany segítségével a XXIII. kerületben

Öt évvel ezelőtt döntöttünk úgy néhányan, hogy az évek során összeszedett tudásunkat, szakmai tapasztalatunkat egyetlen egy helyre koncentráljunk. Így született meg a DoktorVillany villanyszerelő csapata. Azóta Budapest XXIII. kerületében, Soroksáron Non-stop állunk ügyfeleink rendelkezésére, hétvégénként is.

Nincs olyan azonnal, vagy nem annyira sürgős megoldást kívánó villanyszereléssel kapcsolatos feladat, amit ne tudnánk záros határidőn belül megoldani. Amennyiben bármilyen villanyszerelést érintő kérdése van, keressen minket bizalommal.

Villanyszerelő aki Non-stop rendelkezésre áll!

Meggyőződésünk, hogy egy villanyszerelőnek ténylegesen Non-stop a rendelkezésre kell állnia. Mert az elektromossággal olyan szinten összenőtt az életünk, hogy bármilyen kisebb-nagyobb zavar a rendszerben azonnal érezteti hatását. Ezért is érhet el minket Ön is éjjel-nappal.

Természetesen nem csak azonnali beavatkozást igénylő esetekben (ráz valamelyik elektromos elektromos eszköz, gond van a biztosítékkal, égett szagot érez) számíthat ránk.

Lehet, hogy mindössze az új mosógépét, villanytűzhelyét, villanybojlerét, illetve bármilyen háztartási gépet szeretné bekötni az elektromos hálózatba.

Ahogyan az sem kizárt, hogy egy komplett projekttel (hálózat korszerűsítése, teljesen új kiépítése) szeretne megbízni minket. Bármilyen villanyszereléssel kapcsolatos kérdése, megoldandó feladata van a számunkra, vegye fel velünk a kapcsolatot, mert mi ismerjük a válaszokat a problémákra.

Villanyszerelés Garanciával Soroksáron

A mi ügyfeleink minden munkánk után 24 hónapig eddig is hátradőlhettek, hiszen bármilyen további költség minket terhelt. A Dr. Villany Garancia + kényelmi szolgáltatásunkkal viszont még többet adunk. A szerelési költség 15, 25, vagy 35%-áért a garancia 12, 24 vagy 36 hónappal is meghosszabbítható. Így akár öt éven keresztül az általunk javított, felújított, kivitelezett hálózatok, áramkörök, elektromos eszközök után felmerülő összes költséget átvállaljuk! Ilyen a kockázatmentes, professzionális, non-stop villanyszerelés Budapest XXIII. kerületében, Soroksáron.

Doktor Villany garancia

Villanyszerelési árak Budapest XXIII. kerületében – Ingyenes kiszállással

Már a legelején megfogadtuk, hogy nem csak minőségi szolgáltatást fogunk nyújtani, hanem mindezt elérhetővé is tesszük széles tömegek számára. Mert az elektromosságra mindenkinek szüksége van, és senkit nem szeretnénk az út szélén hagyni. Ezt tükrözi árképzésünk is, amely bőven piaci ár alatti.

  • amennyiben azonnali beavatkozásra van szükség, 6,600 forintot számolunk fel minden első megkezdett óráért, majd utána már csak 3,000-ot fizet minden megkezdett félóráért
  • fontos, hogy háztartási gépei szakszerűen legyenek bekötve, ezért úgy határoztuk meg az árakat, hogy mindössze néhány ezer forintért ezt megtehesse. Egy mosógépet nem egészen 3,000 forintért kötünk be Önnek.
  • konnektor cserét, lámpatest felrakást 1,000 forintért vállalunk

Fontos tudnivaló, hogy hétvégén és este 7 , valamint reggel 8 óra között 25%-os felárat számítunk fel. Ám még így is bőven versenytársaink árai alatt maradunk.

Kérdés merült fel Önben? Akkor ne habozzon, bátran tárcsázzon minket és segítünk!

Non-Stop, garanciális villanyszerelés! Hétvégén is! Ügyfélbarát árak! – Doktorvillany.hu!
Sokéves tapasztalat! Budapest XXIII. kerületében is bízza magát a villanyszerelés doktorára!

Telefon: 06(30)351-2324
Email: info@doktorvillany.hu
Doktorvillany – a villanyszerelés doktora

1 Kiszállási díj csak abban az esetben fizetendő, ha nincs munkamegrendelés

Share Button

Vélemény, hozzászólás?