Villanyszerelés Budapest XVII. kerületében (Rákosmente)

Elment az áram, ráz a mosógép? Bekötné új készülékét a hálózatba? Esetleg felújítaná elavult elektromos hálózatát? Akár sürgősen, akár a következő napokban van szüksége megbízható villanyszerelőre, mi állunk a rendelkezésére. Manapság egyre nehezebb megfelelő szakembert találni. Olyat, aki bármikor, azaz valóban non-stop elérhető még hétvégéken is, minőségi villanyszerelés jellemzi, és mindezt korrekt áron ajánlja Budapest XVII. kerületében, Rákosmentén. Önnek szerencséje van. Hadd mutassunk be ilyen villanyszerelőket Önnek. Hadd mutassuk be magunkat.

Villanyszerelés Doktorvillany segítségével az XVII. kerületben

Én a Rendőrségnél karbantartó villanyszerelőként tanultam ki a szakmát. Eközben ismertem meg azokat a kiváló kollégákat, akiknek a segítségével öt évvel ezelőtt megalapítottuk saját villanyszereléssel foglalkozó vállalkozásunkat. Azóta így, egy helyre koncentrálódik az összes tudás, amelyet az évek során felhalmoztunk, és ennek az ügyfeleink örülnek a legjobban.

Mindezt ráadásul non-stop kínáljuk Budapest XVII. kerületében, Rákosmentén, és nálunk a hétvége sem szent. Nyugodtan zargasson minket szombaton és vasárnap is!

Non-stop villanyszerelés a Rákosmente területén profi módon

Mi nem csak beszélünk róla, hanem valóban non-stop szolgáltatást nyújtunk. Teljesen mindegy, hogy szerda délután, vagy vasárnap hajnalban keres meg minket. Mert mi hétköznap, és hétvégén is 0-24 között állunk a rendelkezésére.

Ha sürgős helyzet adódik, akkor rövid határidővel oldjuk meg azt, ha egy elektromos készüléket szeretne bekötni az elektromos hálózatba, akkor is számolhat velünk. Emellett vállaljuk komplett villanyszerelési munkák, mint új hálózát tervezésének, kiépítésének, régi korszerűsítésének a kihívásait.

Bízzon meg minket bármilyen egyszerű, vagy bonyolult, kisebb vagy nagyobb munkával, biztos lehet abban, hogy mi azt lelkiismeretesen el fogjuk végezni.

Doktor Villany garancia

Villanyszerelés Doktorvillany Garanciával

Mit szólna ahhoz, ha lenne egy olyan villanyszerelő cég, ahol az alapesetben is járó 2 éves garanciát opcionálisan meghosszabbíthatná akár 3 évvel? A Dr. Villany Garancia+ pont ezt teszi lehetővé. A szerelési költség 15, 25, 35%-ért újabb 12, 24, vagy 36 hónapig bebiztosíthatja magát az esetlegesen felmerülő költségekkel szemben. Az általunk szerelt hálózatokra, áramkörökre, eszközökre így akár öt évig nem lesz gondja. Nálunk Budapest XVII kerületében ezt jelenti a garanciális biztonság! Szerezzen magának 3,4, vagy akár öt év teljes nyugalmat!

Vllanyszerelési árak Budapest XVII. kerületében – Ingyenes kiszállással

Mi, nap mint nap bizonyítjuk ügyfeleinknek, hogy a mérsékelt, emberi árak igenis járhatnak kéz a kézben a minőségi villanyszereléssel. Nem véletlen, hogy munkáink után akár 5 éves garanciát is vállalunk. Pontosan tudjuk, hogy jól és jó áron dolgozunk.

  • sürgős villanyszerelési munkálatok esetén az első megkezdett óráért alapesetben mindössze 6,600 forintot számolunk fel. Ráadásul minden további fél óra már csak 3,000 forintjába kerül
  • szakszerű bekötéseket 3-5 ezer forintért vállalunk
  • apróbb villanyszereléssel kapcsolatos feladatokat, mint lámpatest felrakást, konnektorcserét 1,000 forintért vállalunk

Hétvégén és este 7, illetve reggel 8 között áraink 25%-kal magasabbak, amelyek még így sem közelítik meg versenytársaink árszínvonalát. Sőt, ha a helyszínen meg is rendeli a munkát tőlünk, akkor a kiszállási díjat is elengedjük Önnek. Egyedül a parkolási díjat kérjük, hogy állja, amennyiben ilyen költség felmerülne.

Ragadjon bátran telefont, mert telefonon nagyon sok kérdésére máris választ tudunk adni!

Non-Stop villanyszerelés! Alacsony árak! Hétvégén is! – Doktorvillany.hu!
Bízza a villanyszerelés doktorára magát Budapest XVII. kerületében!
Vegye fel velünk most a kapcsolatot, mert mi nagyon gyorsan megoldjuk a problémáját!

Telefon: 06(30)351-2324
Email: info@doktorvillany.hu
Doktorvillany – a villanyszerelés doktora

1 Kiszállási díj csak abban az esetben fizetendő, ha nincs munkamegrendelés

Share Button

Vélemény, hozzászólás?