Villanyszerelés Budapest XV. kerületében (Rákospalota)

Villanyszerelőt keres? Olyat, aki bármikor elérhető, megbízható, profi a területén? Akkor bemutatkozzunk Önnek. Kollégáim és én is non-stop sietünk a segítségére Budapest XV. kerületében, Rákospalotán.

Bízza ránk a villanyszereléssel kapcsolatos feladatokat. Nálunk hétvégén sem áll meg az élet, szombaton és vasárnap is folyamatosan dolgozunk azért, hogy az esetlegesen felmerülő problémákat minél gyorsabban orvosolni tudjuk. Bízza igazi szakemberekre a munkát, válasszon minket!

Villanyszerelés a DoktorVillanytól a XV. kerületben

A praxisunkat öt évvel ezelőtt nyitottuk meg, és azóta nagyon sok elégedett ügyfél távozott tőlünk, és sokan vissza is tértek hozzánk. Ennek záloga, hogy munkatársaim, és én magam is a legjobbaktól tanultunk. Így kellő tapasztalat és szakmai tudás állt a rendelkezésünkre ahhoz, hogy vállalkozásunk sikeres lehessen. Mi olyan non-stop szolgáltatást nyújtunk Budapest XV. kerületében, amely nem csak a nevében az. Nálunk egybefolynak a hétköznapok és a hétvégék. Teljesen mindegy, hogy pénteken délelőtt 10-kor vagy vasárnap éjjel hív minket, biztosan felvesszük a telefont.

Non-stop villanyszerelés Rákospalotán

Igen, nálunk a 0-24, ahogyan azt az előbb már kifejtettük valóban folyamatos készenlétet jelent. Mert az elektromos hálózatnak mindegy, hogy délután, éjjel, vagy éppen hajnal van. Márpedig manapság sokszor a fűtési rendszerek, a vízmelegítés is árammal működik, ezért rövid kimaradás is kellemetlenül érintheti Önt.

Szolgáltatásink az azonnali megoldást igénylő villanyszerelési teendők mellett számos területet fednek le. Akkor is minket hívjon, ha újonnan vásárolt háztartási gépét (mosógép, mosogatógép, villanytűzhely, villanybojler stb..) szeretné szakszerűen beköttetni a rendszerbe.

Emellett vállaljuk komplett elektromos hálózatok korszerűsítését, cseréjét, illetve teljesen új megtervezését, kivitelezését. Ebben az esetben viszont előtte telefonon, és személyesen is egyeztetünk, valamint részletes árajánlatot is leteszünk Ön elé. Amennyiben bármilyen kérdése lenne, hívjon minket bátran.

Doktor Villany garancia

Villanyszerelés garanciával a DoktorVillanytól

Ezzel az opcióval az alap 2 éves garancia 1, 2 vagy 3 évvel is meghosszabbítható. Ennek a feltétele a szerelési költség 15, 25, 35%-ának a megfizetése (a munkadíj felett). Ebben az esetben 24 hónap helyett akár 60 hónapon keresztül bármilyen munkánkkal kapcsolatosan később felmerülő pluszköltséget mi állunk. Fogadjunk, hogy ilyen ajánlatot sehol máshol nem talál Budapest XV. kerületében, Rákospalotán!

Villanyszerelési árak Budapest XV. kerületében – Ingyenes kiszállással

Nálunk korrekt árakat, kiváló szakembereket talál, akik non-stop (hétvégén) is várják az Ön hívását.

  • Sürgős esetben időpont egyeztetést követően azonnal útnak indulunk. Alapesetben nem kérünk el 6,600 forintnál többet az első óráért.
  • Hétvégén és este 7, valamint reggel 8 között 25%-kal magasabbak az áraink, amelyek még így is elmaradnak a piaci átlagtól.
  • Elektromos berendezések hálózatba kötését (mosógép, mosogatógép, villanybojler…) 3,000 forinttól vállaljuk
  • Lámpatestek felhelyezése, konnektorok kicserélése 1,000 forinttól

Ráadásul, ha nálunk rendeli meg a munkát, akkor a kiszállási díjat is elengedjük Önnek!

Természetesen ez csak néhány feladat, amelyet megoldunk Önnek. Keressen minket bizalommal, mert mi már most tudjuk a választ a problémájára, és megosztanánk Önnel is a megoldást!

Non-Stop villanyszerelés, folyamatos rendelkezésre állás Budapest XV. kerületében
Doktorvillany.hu – a villanyszerelés doktora!
Vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Telefon: 06(30)351-2324
Email: info@doktorvillany.hu
Doktorvillany – a villanyszerelés doktora

1 Kiszállási díj csak abban az esetben fizetendő, ha nincs munkamegrendelés

Share Button

Vélemény, hozzászólás?