Villanyszerelés Budapest I. kerületében (Várkert)

Épp villanyszerelőt keres Budapest első kerületében? Átérezzük a problémáját, amikor elmegy az áram az otthonában, ráz a mosógép, a hűtő, esetleg kijött a falból a konnektor, nincs késlekedésre idő.

Önnek azonnali megoldásra van szüksége. Amennyiben komoly, megbízható és leinformálható szakembereket keres, akkor mi vagyunk az Ön cége. Legyen szó bármilyen villanyszereléssel kapcsolatos teendőről, Budapest I. kerületében (Várkert) non-stop (hétvégén is) állunk az Ön rendelkezésére.

Villanyszerelés Doktorvillany segítségével az I. kerületben

Korábban mindannyian mesterek keze alá dolgoztunk. Én személy szerint a Rendőrség karbantartó villanyszerelőjeként tanultam a szakmát. Ez adta nekünk azt a biztos szakmai alapot, amelynek köszönhetően a megbízóink immáron 5. éve maradéktalanul elégedettek a munkánkkal. Hiszünk abban, hogy egy jó villanyszerelő legalább annyira ért a villanyszereléshez, mint egy jó orvos a páciense meggyógyításához. Emellett pedig bármelyik pillanatban, non-stop a rendelkezésre áll vészhelyzet esetén. Önnek sem kell lemondania erről a kényelemről.

A nap 24 órájában, és hétvégén is várjuk a hívását. Természetesen nem csak sürgős esetekben segítünk Önnek. Egy villanytűzhely, villanykazán vagy éppen villanybojler bekötését is elkészítjük, szakszerűen elvégezzük a villanyszerelést Budapest I. kerületében (Várkert).

Non-stop villanyszerelőre van szüksége, aki hétvégén is segít Önnek?

Gyors segítségre, megoldásra van szüksége? Minket 0-24-ben hívhat, és akkor sem kell pánikba esnie, ha az elektromos hálózat a hétvégén adja meg magát.

Esetleg nem talált megfelelő szakembert villanyhálózatának a kiépítésére? A-Z-ig vállalunk mindent, így levesszük a teljes terhet a válláról. Az is lehet, hogy ráférne egy rendszerkarbantartás, felülvizsgálat a rendszerre. Ebben is szívesen állunk a rendelkezésére.

Most hozták meg az új készülékét? Bármilyen eszközt gyors kiszállással, pillanatok alatt, kedvező áron bekötünk. Emellett vállaljuk kaputelefon felszerelését, bekötését.

Spot, led vagy hagyományos lámpát szerelne fel? Kültéri, avagy rejtett világítást alakítana ki?
Ebben és még lépcsőházi világítások javításában, szerelésében, lépcsőházi világítási eszközök szerelésében, valamint 12, és 24 voltos világítási rendszerek kivitelezésében, javításában, és felújításában is a segítségére lehetünk.

Doktor Villany garancia

Villanyszerelés garanciával a Várkertben

A Dr. Villany Garancia+ szolgáltatást azért hoztuk létre, hogy Önt ne csak két évig (ennyi garanciát alapesetben is adunk), hanem akár 5 éven keresztül megóvjuk a plusz kiadásoktól! Az adott szerelési költség 15, 25, illetve 35%-áért magunkra vállaljuk további 1-2-3 évig az érintett hálózat, áramkör, eszköz ingyenes javítását, villanyszerelését. Garanciális villanyszerelés Budapest I. kerületében (Várkert) kizárólag a Villany Doktornál!

Villanyszerelés árak Budapest I. kerületben – Ingyenes kiszállással

Amennyiben felhív minket, és a helyszíni szemle után megrendeli a munkánkat, és egyéb tényező (ELMŰ-s probléma) nem áll fenn, akkor nem kell kifizetnie a kiszállási díjat!

Amennyiben a hálózatában hiba keletkezett, akkor minden megkezdett első óráért 6,600 forintot számolunk fel, majd utána félóránként 3,000 forintot és nem számítunk fel kiszállási díjat, csak a parkolás összegét.
Hétvégén és hétköznap 19-08 között 25%-kal magasabbak az áraink, amely még így is a piaci átlag alatt marad.
Egy villanytűzhely bekötésért 4,500 forintot, de például egy mosógép, mosogatógép bekötésért nem egészen 3,000 forintot fizet.
A lámpatest felrakásért, és a konnektorcseréért pedig mindössze 1,000 forintot kérünk el.

Természetesen, ha kérdése van, akkor ragadjon telefont, és nagyjából meg tudjuk határozni Önnek a várható költségeket.

Ne feledje! Non-Stop villanyszerelés! Ügyfélbarát árak! – Doktorvillany.hu!
A nap bármelyik szakában bevethetőek vagyunk Budapest I. kerületében!
Vegye fel velünk most a kapcsolatot, mert mi tudjuk a megoldást a problémájára!

Telefon: 06(30)351-2324
Email: info@doktorvillany.hu
Doktorvillany – a villanyszerelés doktora

1 Kiszállási díj csak abban az esetben fizetendő, ha nincs munkamegrendelés

Share Button

1 gondolat erről: „Villanyszerelés Budapest I. kerületében (Várkert)

Vélemény, hozzászólás?