Villanyszerelés Budapest IX. kerületében (Ferencváros)

Elzárhatják a gázcsapokat, de áram mindig lesz, ezért is különösen fontos, hogy mindig legyenek megfelelő szakemberek, akik gyorsan meg tudják majd oldani most is, és a jövőben is a felmerülő problémákat. Önnek szerencséje van, mert máris egy olyan cég oldalán jár, ahol mindezt azonnal megkapja. Nálunk non-stop, hétvégén is 0-24-ben hívható és rendelkezésre álló villanyszerelőket talál, akik Budapest IX. kerületében, Ferencvárosban bármit megoldanak, ami villanyszereléssel kapcsolatos.
Ezért ha gyors, szakszerű, minőségi megoldást keres, akkor a mi cégünk az Ön helyes választása. Keressen minket bizalommal!

Villanyszerelés a Doktorvillany segítségével a IX. kerületben

A cégünk megalapítása előtt mindenki magasan kvalifikált mesteremberektől tanulta a szakmát. Én jómagam a Rendőrség kötelékében voltam karbantartó villanyszerelő, és ez alatt az idő alatt minden tanulhatót megtanultam erről a szakmáról. Maga a cég immáron 5 éves múltra tekint vissza, és az ügyfeleink elégedetten ajánlanak minket tovább ismerőseiknek. A DoktorVillany villanyszerelő csapatát megbecsülik az ügyfelek, hiszen nem csak non-stop (hétvégén) elérhetőségünkkel, hanem korrekt árainkkal és szakmai tudásunkkal is kiemelkedünk a versenytársak közül.
Ügyfeleink szeretik, elismerik, és szívesen ajánlják tovább a munkánkat Budapest IX. kerületében (Ferencváros).

Non-stop villanyszerelőt kereső Ferencvárosban?

Amikor sürgős segítség kell, akkor nincsen idő tétovázásra. Például amikor azt veszi észre, hogy ráz a mosógépe, a villanybojler, vagy bármelyik berendezése, azonnal hívjon minket. Ugyancsak azonnali beavatkozást igényel, ha az otthonában teljesen elmegy az áram, hiszen ma már szinte minden összefügg vele. Árammal világítunk, sok helyen árammal van meleg víz, fűtés, vagy éppen a 40 fokban a klíma is árammal működik. Ránk non-stop számíthat hétvégén is, így sosem kell egyedül szembenéznie a problémával.

Akkor is minket keressen, ha újonnan vásárolt elektromos készülékét szeretné bekötni az elektromos hálózatba. Mosogatógépét, villanytűzhelyét, villanybojlerét szakszerűen bekötjük bőven a piaci ár alatt.
Emellett vállaljuk komplett elektromos hálózatok, kül és beltéri világítások tervezését, majd kivitelezését. Ebben az esetben kérjük, hogy érdeklődjön telefonon. Természetesen a kiszállás és a szemrevételezés után már konkrét, és pontos árajánlatot teszünk le Ön elé.

A DoktorVillanyt bármikor hívhatja, mert non-stop a rendelkezésére állunk Budapest IX. kerületében, Ferencvárosban.

Doktor Villany garancia

Villanyszerelés garanciával – 5 év lehet

Számtalan ügyfélnek oldottuk meg kisebb-nagyobb problémáját az elmúlt években. Rengeteg alkalommal szembesültünk azzal, hogy mennyire hálásak azért, hogy mi alapból 2 éves garanciát vállalunk a munkáink után. Ezt figyelembe véve dolgoztuk ki a Dr. Villany Garancia+ szolgáltatásunkat, ahol a szerelési költés 15, 25 vagy éppen 35%-áért 1, 2, vagy 3 további évvel meghosszabbítható a 2 éves garancia. Ilyen ajánlatot Budapest IX. kerületében (Ferencváros) biztosan nem talál még egyet.

Villanyszerelés árak, akár ingyenes kiszállással Budapest IX. kerületében

Nálunk a minőségi villanyszerelés nem pénz kérdése. Ezért is talál nálunk a piaci árnál alacsonyabb összegeket. Meggyőződésünk, hogy emberi árakon is lehet jó szolgáltatást nyújtani.
egy bekötés már 3-5 ezer forintért vállalunk

„vészhelyzet” esetén sem kell óránként 6,600 forintnál többet fizetnie, sőt az első óra után félóránként már csak 3,000 forintot számolunk fel
kisebb villanyszerelési munkákat (konnektor, lámpatest csere) 1,000 forintért vállalunk
Amennyiben tőlünk rendeli meg a munkát, a kiszállási díjat is elengedjük Önnek! Hétvégén és este 7 valamint reggel 8 között áraink 25%-kal magasabbak.

Precíz, megbízható!
Pénztárcabarát villanyszerelés Budapest IX. kerületében a DoktorVillanynál, a villanyszerelés doktoránál!
www.Doktorvillany.hu

Telefon: 06(30)351-2324
Email: info@doktorvillany.hu
Doktorvillany – a villanyszerelés doktora

Kiszállási díj csak abban az esetben fizetendő, ha nincs munkamegrendelés

Share Button

Vélemény, hozzászólás?