Villanyszerelés Budapest XXI. kerületében (Csepel)

Manapság az életünk már összenőtt az elektromossággal. Ezért nagyon fontos, hogyha otthonában bármilyen meghibásodás miatt megszűnik az áramellátás, azt nagyon hamar orvosolni lehessen.

Amennyiben megbízható, leinformálható és szakmájukban kiváló villanyszerelőket keres, akkor mi vagyunk az Ön megfelelő cége. Kiváló szakembereink bármilyen villanyszereléssel kapcsolatos problémáját non-stop (hétvégén is) megoldják Budapest XXI. kerületében, Csepelen.

Villanyszerelés DoktorVillany segítségével az XXI. kerületben

Mi is tudjuk, hogy Ön csak a legjobb szakemberekre bízná rá a feladatot. Ezért is ajánljuk magunkat, hiszen mindnyájan a legjobbaktól tanultuk el a villanyszerelés összes fortélyát. Én a Rendőrségnél voltam karbantartó villanyszerelő, de munkatársaim is egytől egyig kiváló szakemberek.

Cégünk non-stop, a nap 24 órájában és a hét mindegyik napján azonnal bevethető Budapest XXI. kerületében, Csepelen. Bármilyen sürgős, vagy éppen bonyolult helyzetet nagy magabiztossággal megoldunk. Természetesen nem csak azonnali feladatoknál számíthat ránk. Lehet, hogy csak az egyik háztartási gépét (mosogatógép, villanybojler, villanytűzhely…) szeretné a hálózatba bekötni, vagy csak felülvizsgáltatná elektromos hálózatát. Az összes létező villanyszereléssel kapcsolatos kérdésben számolhat velünk!

Non-stop villanyszerelőt keres Csepel területén?

Már tegnapra meg szerette volna oldani a problémát? Akkor tárcsázzon minket azonnal, és mi nagyon hamar a helyszínre sietünk és megkezdjük a hibaelhárítást. Akkor se aggódjon, ha mindez hétvégén történik meg Önnel. Cégünk szombaton és vasárnap sem pihen az Ön kényelméért.

Az azonnal megoldást követelő problémák mellett bármilyen kisebb, nagyobb villanyszereléssel kapcsolatos kérdésben állunk szívesen a rendelkezésére. Elektromos hálózatot építene ki? A meglévőt korszerűsítené? Vagy csak beköttetné szakszerűen a mosógépét, konnektort cserélne, vagy az új lámpatestet varázsolná a helyére? Már most tárcsázzon minket és egyeztessen időpontot velünk!

Emellett vállaljuk teljes kültéri és beltéri világítások megtervezését, kiépítését, lépcsőházak világítását érintő villanyszerelési munkálatok elvégzését, 12, 24 voltos világítási rendszerek kivitelezését, javítását, korszerűsítését.

Doktor Villany garancia

Villanyszerelés garanciával, kockázat nélkül

Manapság ebben a bizonytalan világban senki sem szereti a kockázatokat. Ezt mérlegelve hívtuk életre Dr. Villany Garancia+ KÉNYELMI szolgáltatásunkat, amely már most nagyon népszerű ügyfeleink körében. Segítségével az alapból érvényes 2 éves garancia 12, 24 vagy akár 36 hónappal is meghosszabbítható. Így Önre akár 5 év teljes nyugalom várhat, mert az összes munkánkkal kapcsolatos (hálózat, áramkör, eszközök) költséget mi álljuk. Ilyen a DoktorVillany-féle kockázatmentes, non-stop villanyszerelés Budapest XXI. kerületében.

Professzionális villanyszerelés, mérsékelt árak Budapest XXI. kerületében – Ingyenes kiszállással

Amint megrendeli tőlünk a munkát, mi azonnal elengedjük a kiszállás díját. Még bele sem kezdtünk a munkába, és Ön máris megtakarított több ezer forintot!

  • hálózati hiba esetén minden megkezdett első óra után mindössze 6,600, majd utána félóránként 3,000 forintot számolunk fel
  • egy villanytűzhelyet 4,500-ért. egy mosógépet, mosogatógépet nem egészen 3,000 forintért kötünk be Önnek szakszerűen
  • lámpatest felrakásáért, konnektor cseréjéért írd és mondd 1,000 forintot kérünk el

Hétvégén és este 7, illetve reggel 8 között áraink 25%-kal magasabbak, amellyel még mindig versenytársainknál kedvezőbb áron dolgozunk.

Kérdés merült fel Önben? Hívjon minket bizalommal és segítünk!

Non-Stop, garanciális villanyszerelés! Hétvégén is! Korrekt árak! – Doktorvillany.hu!
Budapest XXI. kerületében bízza magát a villanyszerelés doktorára!
Vegye fel velünk most a kapcsolatot, mert mi tudjuk a megoldást a problémájára!

Telefon: 06(30)351-2324
Email: info@doktorvillany.hu
Doktorvillany – a villanyszerelés doktora

1 Kiszállási díj csak abban az esetben fizetendő, ha nincs munkamegrendelés

Share Button

2 gondolat erről: „Villanyszerelés Budapest XXI. kerületében (Csepel)

Vélemény, hozzászólás?