Villanyszerelés Budapest XI. kerületében (Újbuda)

Nehéz döntés előtt áll. Meg kell találnia a megfelelő szakembert problémájának a megoldására. Lehet egy jó hírünk? Máris megtalálta az Ön villanyszerelő cégét. Akár sürgős, akár nem, akár kisebb munka, akár nagyobb, mi non-stop állunk az Ön rendelkezésére, és tapasztalatunk, szakmai tudásunk révén bármilyen villanyszerelést érintő kérdést megoldunk Budapest XI. kerületében, Újbudán.

Villanyszerelés Doktorvillany segítségével az XI. kerületben

Öt évvel ezelőtt döntöttük el, hogy az addig megszerzett tudásunkat összevonjuk, és villanyszerelő cégként folytatjuk a munkát. Így született meg a DoktorVillany lelkes, és profi csapata. Dinamikus, mindig fejlődni vágyó szakemberek alkotják a céget, így nem is lehet kérdés, hogy a végeredménnyel az ügyfelek is elégedettek.

Ám mi ennél még többet nyújtunk. Mi valóban non-stop elérhetőek vagyunk (igen, hétvégén is). Ha hajnali 3-kor hív minket, akkor is ugyanolyan frissen, és kedvesen vesszük fel a telefont, mintha a beszélgetést délelőtt 10-kor folytatnánk le. Mi ezt nevezzük minőségi, non-stop, és szenvedélyes villanyszerelésnek Budapest XI. kerületében, Újbudán.

Non-stop villanyszerelés a XI. kerületben profi módon

Az elektromos hálózat általában nem fokozatosan megy tönkre, hanem hirtelen hibásodik meg. Ezért Önnek azonnali segítségre van szüksége. Szolgáltatásunkat is ebben a szellemben kínáljuk. Bármikor, hangsúlyozzuk, bármikor elérhetőek vagyunk. Válasszon minket!

Nem csak sürgős esetekben állunk az Ön rendelkezésére. Megérkezett az új mosógép és szeretné, ha egy szakember szakszerűen bekötné a hálózatba? Válasszon minket!

A komplett hálózatát újíttatná fel, vagy épp most tervez egy teljesen újat? Az első perctől az utolsóig mindent megtervezünk Ön helyett! Válasszon minket!

A világítással vannak gondok? Netán lámpát szerelne fel, vagy épp most tervezi kül vagy beltéren a megfelelő világítás megvalósítását? Válasszon minket!

Doktor Villany garancia

Villanyszerelés garanciával

Ezt a szolgáltatásunkat ügyfeleink visszajelzései alapján hoztuk létre. Mi alapból is két éves garanciát vállalunk az általunk elvégzett munkára, de láthatóan sokan szívesen láttak volna olyan konstrukciót, amellyel tovább is biztonságban érezhetik magukat. Így született meg a Dr. Villany Garancia+ szolgáltatásunk, amely a szerelési költség 15, 25, 35%-áért újabb 1, 2 vagy 3 évig maximális biztonságot nyújt a megrendelőnek, azaz Önnek. Ezen időtartam alatt minden a munkánkkal kapcsolatosan felmerülő többletköltséget átvállalunk. Így Önnek akár öt éves védőhálót is tudunk nyújtani Budapest XI. kerületében, Újbudán!

Kedvező villanyszerelési árak Budapest XI. kerületében – Ingyenes kiszállással

Filozófiánk a kezdetek óta az volt, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk, amelynek a minősége jó, de ugyanakkor az átlagember számára is elérhető. Nálunk a minőség, és az ár kéz a kézben jár, és ezen a jövőben sem változtatunk. Sőt, ha a munkát tőlünk rendeli meg, még a kiszállás díját is elengedjük Önnek. Hagyja, hogy mi fizessük a benzint az autónkba! Ön maximum a parkolási díjat állja.

sürgős esetben az óradíjunk mindössze 6,600 forint, majd az első óra után már csak 3,000-et számlázunk ki félóránként
szakszerű bekötést már 3,000 forintért vállalunk, de egy villanytűzhelynél sem magasabb az összeg 5,000 forintnál
lámpatest felrakást, konnektor cserét már 1,000 forintért vállalunk

Áraink hétvégén és este7, valamint reggel 8 között 25%-kal magasabbak, de még így is nagyon kedvezőek!

Természetesen még számtalan kérdésben állunk non-stop a rendelkezésére! Hívjon minket, és segítünk!

Non-Stop, ügyfélbarát villanyszerelés, Budapest XI. kerületében– Doktorvillany.hu!
A nap bármelyik szakában segítünk Önnek!
Vegye fel velünk a kapcsolatot, mi gyorsan megoldjuk a problémáját!

Telefon: 06(30)351-2324
Email: info@doktorvillany.hu
Doktorvillany – a villanyszerelés doktora

Kiszállási díj csak abban az esetben fizetendő, ha nincs munkamegrendelés

Share Button

Vélemény, hozzászólás?