Villanyszerelés Budapest XX. kerületében (Pesterzsébet)

Önnek mitől igazán jó egy szakember? Legyen bármikor elérhető? Legyen pontos, megbízható? Értsen ahhoz, amit csinál? Vagy dolgozzon korrekt árakon? Ezeket a tulajdonságokat a legritkább esetben találja meg egy helyen. Azért vannak kivételek, például mi. Legyen kicsi, vagy nagy, bonyolult vagy egyszerű villanyszereléssel kapcsolatos problémája, mi non-stop (hétvégén is) állunk a rendelkezésére Budapest XX. kerületében, Pesterzsébeten.

Villanyszerelés Doktorvillany segítségével a XX. kerületben

Néhány évvel ezelőtt, amikor megalapítottuk a villanyszerelő vállalkozásunkat, néhány alapszabályt azonnal lefektettünk, és azokhoz a mai napig nem nyúltunk. Mindenképp olyan szolgáltatásban gondolkodtunk, amely nem csak nevében non-stop, hanem valóban akár hétvégén is azonnali megoldást kínál Budapest XX. kerületében, Pesterzsébeten.

A szaktudás adott volt, hiszen előtte mindenki a legjobbaktól tanulta el eme mesterség összes csínját-bínját. Én magam is a Rendőrségnél dolgoztam, mint karbantartó villanyszerelő, és olyan tapasztalatok birtokába jutottam, amelyeket kollégáimmal egyetemben folyamatosan kamatoztatni tudunk a jelenben is.

Ezért ha profi villanyszerelőket keres, akik emellett még emberi áron is dolgoznak, akkor nem is kérdés, hogy a mi cégünk az Ön megfelelő választása!

Non-stop villanyszerelő Pesterzsébeten

Rendkívül jó reakcióidővel dolgozunk. Ez Önnek annyit jelent, hogy miután bejelenti a problémáját, a következő néhány órában már kinn is vagyunk Önnél, és megkezdjük a hiba elhárítását. Akkor sem kell pánikba esnie, ha hétvégén szorulna hirtelen a segítségünkre, mert mi a nap 24 órájában, és a hét összes napján indulásra készen várjuk az Ön hívását.

A sürgős esetek mellett még számtalan esetben kereshet minket. Ezek közül most felsorolunk néhányat, de szinte az összes itt nem szereplő villanyszereléssel kapcsolatos problémára tudjuk a megoldást.

Bátran válasszon minket, ha elektromos hálózatát korszerűsítené, kicserélné, vagy éppen egy vadonatújban gondolkodik. Akkor is kiváló választás vagyunk, ha apróbb villanyszerelési munkákkal bízna meg minket. Bármikor szakszerűen bekötjük az elektromos hálózatba háztartási berendezéseit (mosógép, villanybojler, villanytűzhely stb..), ahogyan a konnektorcserét, és a lámpatest kicserélését is ránk bízhatja.

Emellett nagy tapasztalat mellett vállaljuk lépcsőházak komplett világításával kapcsolatos teendőket.

Doktor Villany garancia

Villanyszerelés DoktorVillany garanciával

Mi alapból kétéves garanciát nyújtunk minden általunk elvégzett munkára, de most a Dr. Villany Garancia+ szolgáltatásunkkal további 12, 24, 36 hónappal meghosszabbíthatja ennek időtartamát a szerelési költség 15, 25, 35%-áért. Nálunk ezt jelenti a non-stop villanyszerelés, betonbiztos garanciális védőhálóval egybekötve Budapest XX. kerületében (Pesterzsébet).

Villanyszerelési árak Budapest XX. kerületében – Ingyenes kiszállással

Mindezt a versenytársakhoz képest kedvezőbb áron kínáljuk ügyfeleinknek. Összeszedtünk Önnek néhány példát, amely alapján Ön is meggyőződhet erről.

  • sürgős lenne? Akkor is mindössze 6,600 forintot fizet az első megkezdett óráért, utána pedig már csak 3,000-et félóránként!
  • mosó vagy mosogatógépét kevesebb, mint 3,000 forintért szakszerűen bekötjük!
  • mit kap ma 1,000 forintért? Mi lámpatest felrakást, konnektor cserét pontosan ennyiért vállaljuk!

Hétvégén, illetve este 7 és reggel 8 között áraink 25%-kal magasabbak, amellyel még így is messze a piaci átlag alatt maradunk. Sőt, ha nálunk rendeli meg a munkát, akkor a kiszállási díjat sem kell megfizetnie! Korrekt ajánlat, nem igaz?

Bármilyen kérdés merült fel Önben, keressen minket bizalommal!

Non-Stop villanyszerelés! Hétvégén is! Piaci ár alatt! – Doktorvillany.hu!
Bízza a villanyszerelés doktorára magát Budapest XX. kerületében!
Hívjon minket, mert mi már most tudjuk a megoldást a problémájára!

Telefon: 06(30)351-2324
Email: info@doktorvillany.hu
Doktorvillany – a villanyszerelés doktora

1 Kiszállási díj csak abban az esetben fizetendő, ha nincs munkamegrendelés

Share Button

Vélemény, hozzászólás?