Villanyszerelés Budapest XXII kerületében (Budafok)

A villanyszereléshez kiválóan értő szakembert keres? Fontos Önnek, hogy most azonnal, vagy nagyon rövid időn belül megoldódjon az otthonában felmerült probléma?

Akkor Ön a mi cégünket keresi. Non-stop vállaljuk villanyszereléssel kapcsolatos problémájának a megoldását. Mi hétvégén sem pihenünk, hanem mindennap 0-24 óra között számíthat ránk Budapest XXII. kerületében, Budafokon.

Vllanyszerelés a DoktorVillany segítségével a XXII. kerületben

Egyikünk sem ma kezdte a szakmát. Én személy szerint a Rendőrségnél, karbantartó villanyszerelőként szereztem tapasztalatot. Ugyanez elmondható a munkatársaimról is, akik mind kiváló szakemberek.

Azt már 5 évvel ezelőtt az alapításnál eldöntöttük, hogy mindenképpen non-stop szolgáltatást fogunk nyújtani ügyfeleink számára. Mert az elektromosság ma már olyan szinten átszövi az életünket, hogy nagyjából az életünk összes pontjára hatással lehet. Ezért egy meghibásodás, hálózati hiba azonnal érezteti a hatását. Márpedig ilyenkor nincs ok a minimális késlekedésre sem.

Természetesen nem csak sürgős esetekben számíthat ránk. Bármilyen kisebb, nagyobb villanyszereléssel kapcsolatos kérdése, problémája van, ossza meg velünk. Bármikor hívhat minket hétvégén is, hiszen, ahogyan azt már írtuk, mi valóban non-stop elérhetőek vagyunk Budapest XXII. kerületében (Budafok).

Non-stop villanyszerelőt keres Budafokon?

Amikor elmegy az áram, kimegy a biztosíték, ráz a mosógép, esetleg úgy érzi, hogy gondok vannak a falban lévő elektromos kábelekkel, akkor annak a fele sem tréfa. Önnek ilyenkor a lehető leggyorsabban, a lehető legjobb villanyszerelőre van szüksége. Ezért is állunk éjjel-nappal az Ön rendelkezésére.

Ám nem csak sürgős esetekben, hanem előre jól tervezhető villanyszerelési munkák esetén is bátran számoljon velünk. Korszerűsítené az elektromos hálózatot, vagy épp egy teljesen újat szeretne kiépíteni frissen vásárolt otthonában?

Ugyancsak minket hívjon, ha szakszerűen szeretné beköttetni mosógépét, mosogatógépét, villanytűzhelyét, villanybojlerét az elektromos hálózatba. Emellett vállaljuk lépcsőházak teljes világításának felújítását, javítását, kivitelezését.

Doktor Villany garancia

Villanyszerelés garanciával – akár 5 év is lehet

Maximálisan megbízunk saját munkánkban, ezért alapból 2 évnyi garanciát adunk minden általunk elvégzett munka után. Ez azt jelenti, hogy 24 hónapig minden általunk kivitelezett, javított, felújított hálózat, áramkör, eszköz után felmerülő költséget mi állunk. Sőt a Dr.Villany Garancia + opcióval további 12, 24, vagy akár 36 hónappal meghosszabbítható az időtartama a szerelési költség 15, 25, avagy 35%-áért. Szerintünk így hangzik egy igazán korrekt és biztonságos garanciális ajánlat. Kockázatmentes, non-stop villanyszerelés Budapest XXII. kerületében, Budafokon.

Villanyszerelés árak Budapest XXII. kerületében – Ingyenes kiszállással

Olyan árakat határoztunk meg, amely mindenki számára megfizethető. Tudjuk, hogy áramra mindenkinek szüksége van az emberhez méltó élethez, ezért árpolitikánkat ennek tükrében alakítottuk ki. Amennyiben a munkát tőlünk rendeli meg, a kiszállás díját is elengedjük!

  • sürgős esetben sem éri el a 7,000 forintot az első megkezdett óra, ráadásul utána félóránként már csak 3,000 forintot számolunk fel
  • elektromos készülékét néhány ezer (max.5) forintért szakszerűen bekötjük
  • lámpatestet konnektort már 1,000 forintért cserélünk. Mit kap ma a világban ezer forintért?

Hétvégén, illetve este 7 és reggel 8 óra között 25%-os felárat számítunk fel, és még így is bőven versenytársaink árszínvonala alatt maradunk.

Az olvasottak után kérdés merült fel Önben? Hívjon minket éjjel-nappal és segítünk a válaszban!

Non-Stop, garanciális villanyszerelés! Hétvégén is! Ügyfélbarát árak! – Doktorvillany.hu!
Sokéves tapasztalat! Budapest XXII. kerületében is bízza magát a villanyszerelés doktorára!

Telefon: 06(30)351-2324
Email: info@doktorvillany.hu
Doktorvillany – a villanyszerelés doktora

1 Kiszállási díj csak abban az esetben fizetendő, ha nincs munkamegrendelés

Share Button

Vélemény, hozzászólás?