Villanyszerelés Budapest II. kerületében (Rózsadomb)

Biztosan Ön is szembesült már azzal, hogy akkor nem talál valamit, amikor nagyon keresi. Így szokott ez lenni a slusszkulccsal, a pénztárcával és a jó szakemberekkel is.
Segítünk Önnek, hogy legalább amikor az elektromos hálózatban meghibásodás történik, akkor azonnal tudja, hogy kihez érdemes fordulnia Budapest II. kerületében, Rózsadombon. Mi vagyunk az Ön cége.
Bármilyen villanyszereléssel kapcsolatos probléma esetén szívesen állunk szakmai tudásunkkal, felkészültségünkkel, tapasztalatunkkal a rendelkezésére. Non-stop, azaz éjjel-nappal bevethetőek vagyok a hét mindegyik napján.

Vllanyszerelés a DoktorVillany segítségével a II. kerületben

Sok éven keresztül szívtuk magunkba a tudást – én a Rendőrségénél karbantartó villanyszerelőként dolgoztam -, majd néhány éve megnyitottuk önálló kis „rendelőnket”. Azóta sok száz ügyfelünk villanyszereléssel kapcsolatos kérdéseit válaszoltuk meg. Önnek sem mindegy, hogy mennyiért, és milyen minőségben oldják meg a villanyszereléssel kapcsolatos problémáját, igaz? Mi non-stop megoldást kínálunk, azaz hétvégén is hívjon minket bátran Budapest II. kerületében (Rózsadomb).

Non-stop villanyszerelőt keres a Rózsadombon?

Egy szakmájában jó villanyszerelő számtalan területhez ért. A legegyszerűbb feladatoktól (pl.: konnektor csere) kezdve a legaprólékosabb tervezést igénylő (komplett hálózatok megtervezése, kivitelezése) feladatokig mindenre van receptje.
Azonnali megoldást kínálunk többet között villanyhiba, hálózati meghibásodás esetén, vagy ha épp ráz valamelyik eszköze (mosógép, hűtő, mikró stb..). Mert mi is tudjuk, hogy ilyenkor minden perc számít, és nincs helye késlekedésnek.
Akkor is minket hívjon, ha éppen most vásárolt egy háztartási berendezést, és azt szeretné beköttetni az elektromos hálózatába. Korrekt áron vállaljuk villanytűzhely, villanybojler, mosó és mosogatógépek, valamint kaputelefonok bekötését.
A sürgős munkák mellett komplett elektromos hálózatok kiépítését, valamint karbantartását, felülvizsgálatát is vállaljuk.

Legyen szó külső vagy belső világításról, lakásról, családi vagy társasházról, mindenhol kellő tapasztalattal rendelkezünk.
Én és a munkatársaim is a nap 24 órájában várják a hívását, és nyugodtan hasonlítsa össze az árainkat a versenytársakéval. Nem fog találni még egy olyan lelkes csapatot, amely olyan áron dolgozik, mint a DoktorVillany villanyszerelő csapata Budapest II. kerületében (Rózsadomb).

Doktor Villany garancia

Villanyszerelés Garanciával

Biztosan Ön is szereti a biztonságot. Pontosan ezért hoztuk létre a Dr. Villany Garancia+ kényelmi szolgáltatásunkat, amely hosszú évekig biztosítja Ön számára a gondtalanságot. Mindegyik villanyszerelési munkára 2 éves garanciát vállalunk, de a szerelési költség 15, 25, illetve 35%-áért további 1-2-3 évre nagyon kedvezményesen megvásárolhatja nyugalmát. Ez azt jelenti, hogy akár 5 évig az általunk javított, kiépített hálózattal kapcsolatos, villanyszerelések költségeit mi álljuk. Ennél jobb garanciális, non-stop villanyszerelést nem talál Budapest II. kerületében, Rózsadombon.

Vllanyszerelési árak Budapest II. kerületében – Ingyenes kiszállással

A piaci ár alatt dolgozunk, de ez nem jelenti azt, hogy kontárok lennénk. Egyszerűen nap mint nap bizonyítjuk, hogy ilyen árak mellett is lehet minőségi, lelkiismeretes munkát végezni.
sürgős, azonnali beavatkozás esetén is mindössze 6,600 forintot kérünk el az első óráért, majd utána félóránként mér csak 3,000-et!
egy elektromos eszközt pedig már akár 3,000 forintért szakszerűen bekötünk a hálózatba.
konnektor cserét, lámpatest felrakást 1,000 forintért vállalunk
Hétvégén, valamint este 7 és reggel 8 között áraink 25%-kal magasabbak, amelyek még így sem érik el a piaci átlagot. Ráadásul amennyiben nálunk rendeli meg a munkát, a kiszállási díjat is elengedjük!

Non-stop, garanciális villanyszerelés – Doktorvillany.hu!
Bízza magát a villanyszerelés doktorára!
A nap bármelyik szakában bevethetőek vagyunk Budapest II. kerületében!

Várjuk hívását!

Telefon: 06(30)351-2324
Email: info@doktorvillany.hu
Doktorvillany – a villanyszerelés doktora

Kiszállási díj csak abban az esetben fizetendő, ha nincs munkamegrendelés

Share Button

Vélemény, hozzászólás?