Villanyszerelés Budapest XIII. kerületében (Angyalföld)

Milyen szavak jutnak eszébe, amikor villanyszerelőt, szakembert keres? Megbízható, bármikor elérhető, gyors, szakszerű? Amennyiben igen, akkor szívesen bemutatkozunk Önnek. Mi non-stop várjuk Budapest XIII. kerületében a hívását, és gyorsan, szakszerűen, és megbízhatóan megoldjuk a villanyszereléssel kapcsolatban felmerülő problémáját.

Valóban, mi ténylegesen 0-24 között állunk az Ön rendelkezésére, és nem csak hétköznap, hanem hétvégén is!

Gyors és megbízható villanyszerelés a DoktorVillanytól a XIII. kerületben

Sokáig mindenki egyedül kereste a megoldást az ügyfelek problémáira, de hamar rájöttünk arra, hogy közös erővel, sokkal hatékonyabbak vagyunk. Én például a Rendőrségnél voltam karbantartó villanyszerelő, de az összes munkatársam remek mesteremberektől tanulta a szakmát. Ez a tudás koncentrálódik egy helyre, amikor a DoktorVillany csapatát bízza meg a feladattal. Ráadásul ezt a tudást Ön non-stop elérheti (hétvégén is) Budapest XIII. kerületében, Angyalföldön.

Non-stop, profi villanyszerelés a XIII. kerületben

A villanyszereléssel nem lehet várni napokat, vagy heteket. Árammal működik a mosógép, a mosogatógép, a televízió, a számítógép, sokszor a fűtés, és a vízmelegítő is. Ezért egy jó villanyszerelő alapvető ismérve, hogy non-stop bevethető, és gyorsan elhárítja a problémát.

Mi nagyon gyorsan reagálunk bármilyen eseményre, legyen bármekkora is a baj. Felhív minket, időpontot egyeztetünk, és a lehető legrövidebb idő alatt orvosoljuk a problémát. Mert mi is tudjuk, hogy áram nélkül nagyon nehéz folytatni a megszokott életritmust, van akinek a munkáját is lehetetlenné teszi, ha elmegy az otthonában az áram.

Természetesen nem csak sürgős esetekben érdemes minket választania. Amennyiben mindössze egy elektromos készüléket szeretne szakszerűen beköttetni az elektromos hálózatba, abban is szívesen segítünk.

Ugyancsak számíthat ránk komplett hálózatok felújításánál, felülvizsgálatánál vagy éppen megtervezésénél, kivitelezésénél. Ilyenkor a teljes folyamatot magunkra vállaljuk, az elsőtől az utolsó simításig.

Még sorolhatnánk, hogy mi mindenben tudunk Önnek a segítségére lenni, de sokkal hatékonyabb, ha felhív minket, és elmondja telefonban, hogy mire keresi a megoldást. Biztos lehet benne, tudni fogjuk a választ.

Doktor Villany garancia

Villanyszerelés garanciával – minimum 2 évre

Pontosan tudjuk, hogy jó szakemberek vagyunk, ezért munkáink után 2 éves garanciát vállalunk. Ön még többet szeretne? Akkor válassza a Dr. Villany Garancia+ opciót, amellyel további 1, 2 vagy 3 évvel meghosszabbíthatja a garancia időtartamát a szerelési költség 15, 25, illetve 35%-áért. Így akár öt éven keresztül mi álljuk az összes költséget az általunk szerelt, tervezett, felújított hálózatoknál, áramköröknél, elektromos eszközöknél. Garanciális, megbízható villanyszerelés Budapest XIII. kerületében, Angyalföldön.

Korrekt villanyszerelési árak Budapest XIII. kerületében – Ingyenes kiszállással

Kedvező árak, gyors és precíz munka jellemez minket. Csatlakozzon Ön is elégedett ügyfeleinkhez.

  • éjjel-nappal várjuk a hívását és sürgős esetben sem kérünk el az első óráért 6,600 forintnál többet. Majd minden félóra már csak 3,000 forintba kerül Önnek.
  • bekötéseket már 3,000 forintért vállalunk, de 4,500 forintnál többet nem kérünk el soha
  • lámpatesteket felszerelését, konnektorok cseréjét 1,000 forintért vállaljuk

Hétköznap és este 7 óra, illetve reggel 8 óra között 25%-os felárral dolgozunk, amellyel még mindig bőven a piaci ár alatt maradunk.

Non-Stop, megbízható villanyszerelés, Budapest XIII. kerületében – Doktorvillany.hu!
A nap bármelyik szakában számíthat a villanyszerelés doktorára! Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Telefon: 06(30)351-2324
Email: info@doktorvillany.hu
Doktorvillany – a villanyszerelés doktora

1 Kiszállási díj csak abban az esetben fizetendő, ha nincs munkamegrendelés

Share Button

Vélemény, hozzászólás?