Villanyszerelés Budapest X. kerületében (Kőbánya)

Köszöntjük az oldalunkon. Ön most biztosan villanyszerelőt keres. Netán non-stop megoldás után kutat? Fontos Önnek, hogy szakmailag kiváló, de mégis emberi árakon dolgozó szakembert találjon? Máris megtalálta! Mi 0-24-ben, hétvégén is örömmel állunk a rendelkezésére, és rövid határidővel megoldjuk bármilyen villanyszereléssel kapcsolatosan felmerülő, problémáját Budapest X. kerületében, Kőbányán.

Villanyszerelés Doktorvillany segítségével az X. kerületben

A cégünk öt éves múltra tekint vissza, és előtte mindenki kiváló mesteremberektől tanulta a szakmát. Én személy szerint a Rendőrségnél dolgoztam, mint karbantartó villanyszerelő, ahol megszereztem azt a tudást, amelynek köszönhetően ma azt a magas színvonalú munkát tudom lerakni társaimmal egyetemben az asztalra, amellyel az ügyfelek maximálisan elégedettek.

Hisszük azt, hogy ha valaki nagyon jó akar lenni a területén, akkor folyamatosan tanulnia kell, akárcsak egy orvosnak. Mi így teszünk, ezért ma már nincs olyan probléma, kérdés, amelyre ne tudnánk megadni a hatékony megoldást/választ. Ezért amennyiben nonstop (hétvégén is) bevethető villanyszerelőket keres Budapest X. kerületében, Kőbányán, akkor emelje fel a telefont, és keressen meg bátran minket!

Non-stop villanyszerelés a X. kerületben profi módon

Az elektromosságra mindenkinek szüksége van, ezért bármilyen meghibásodás azonnal hatással van az életünkre. Ezért ránk non-stop számíthat hétvégén is.

Akkor is minket hívjon, ha épp most tervezi komplett elektromos hálózatát korszerűsíteni, vagy éppen teljesen újat tervez. Segítünk Önnek, hogy az évtizedek múlva is úgy szolgálja Önt, mintha tegnap építették volna be az otthonába.

Esetleg a bekötéshez venné igénybe szakember segítségét? Nálunk a szakszerű villanyszerelés és a korrekt ár kéz a kézben jár.

Akkor is bátran minket válasszon, ha spot, led, illetve hagyományos lámpát szerelne fel, vagy a világítást szeretné a legjobban megoldani akár kül, akár beltéren. Emellett vállaljuk lépcsőházak világításával kapcsolatos feladatait, 12 és 24 voltos világítási rendszerek kivitelezését.

Doktor Villany garancia

Villanyszerelés garanciával

A Dr. Villany Garancia+ szolgáltatásunk egyedülálló Budapest X. kerületében (Kőbánya). Mi alapból 2 éves garanciát adunk a munkáink után, de most opcionálisan ezt 1, 2 vagy akár 3 évvel is meghosszabbíthatja. Ez annyit jelent Önnek, hogy az általunk javított, kivitelezett hálózat, áramkör, eszközök javítását, cseréjét, villanyszerelésének összes költségét átvállaljuk akár öt éven keresztül. Ennek a díja a szerelési költség 15, 25, illetve 35%-a. Gondoljon csak bele, hogy mit kínálunk. Ötévnyi teljes nyugalmat. Ilyen a garanciális, non-stop villanyszerelés a DoktorVillanynál Budapest X. kerületében (Kőbányán).

Kedvező villanyszerelési árak Budapest X. kerületében – Ingyenes kiszállással

Áraink, mint azt az „árak” menüpont alatt is láthatja, nem követik a trendet. Mi hiszünk abban, hogy emberi árakon is lehet magas színvonalú munkát végezni. Ráadásul, ha a munkát tőlünk rendeli meg, a kiszállási díjat sem kell megfizetnie.

  • hálózati hiba esetén, amely azonnali beavatkozást igényel nem egészen 7,000 forintot számolunk fel, majd utána minden megkezdett félóra után maximum 3,000-et.
  • villanytűzhelyét 4,500 forintért kötjük be, de egy mosógépnél, mosogatógépnél ez az összeg már nem éri el a 3,000 forintot sem!
  • lámpatest felrakás, konnektorcsere mindössze 1,000 forintért!

Amennyiben nem tudja, hogy milyen összeggel kalkuláljon, hívjon minket bizalommal további részletekért. Hétvégén és este 7 és reggel 8 óra között áraink 25%-kal magasabbak, amelyek még így sem érik el a piaci átlagot.

Ha Non-Stop villanyszerelés, akkor – Doktorvillany.hu!
A nap bármelyik szakában állunk a rendelkezésére Budapest X. kerületében!
Vegye fel velünk most a kapcsolatot, mert mi tudjuk a megoldást a problémájára!

Telefon: 06(30)351-2324
Email: info@doktorvillany.hu
Doktorvillany – a villanyszerelés doktora

Kiszállási díj csak abban az esetben fizetendő, ha nincs munkamegrendelés

Share Button

Vélemény, hozzászólás?