Villanyszerelés Budapest XVIII. kerületében (Pestszentlőrinc)

Milyen szempontokat vesz figyelembe akkor, amikor kiválasztja azt a szakembert, aki segít a problémájának a megoldásában?

Jó eséllyel előkelő helyen szerepel a megbízhatóság, a szakmai kompetencia, a gyorsaság, és a folyamatos elérhetőség. Viszont ezt a négy tulajdonságot ritkán találja meg egy helyen. Most viszont szerencséje van, mert a mi cégünket pontosan az Ön igényeire szabták.

Amennyiben Budapest XVIII. kerületében, Pestszentlőrincen keres villanyszerelőt, akkor mi non-stop szolgáltatásunkkal, mérsékelt árainkkal, gyorsaságunkkal, és sokéves tapasztalatunkkal a legjobb választás vagyunk az Ön számára.

Villanyszerelés Doktorvillany segítségével a XVIII. kerületben

Öt évvel ezelőtt döntöttünk úgy, hogy összeállunk néhányan, és villanyszereléssel foglalkozó céget alapítunk. Nem volt nehéz dolgunk, hiszen a csapat tagjai egytől egyig szenvedélyesen szeretik a munkájukat, ez pedig minden egyes munkánknál visszaköszön. Az ügyfelek szeretnek, és keresnek is minket, mert tudják, hogy Budapest XVIII. kerületében, Pestszentlőrincen nyugodtan ránk bízhatják magukat non-stop.

Non-stop villanyszerelés Pestszentlőrincen profi módon

Mi is tapasztaljuk, hogy nem egy szakmabelinél a non-stop rendelkezésre állás csak első olvasatra jelent folyamatos elérhetőséget. Azok a fránya apró betűk mindig megjelennek végül. Nálunk ilyennel nem kell számolnia, mi ténylegesen 0-24 között állunk az Ön rendelkezésére, mert tudjuk, hogy az elektromosság alapvetően (annak hiánya) befolyásolja mindenki életét.

Természetesen nem csak sürgős esetekben számoljon velünk. Akkor is bátran hívjon minket, ha előre eltervezett villanyszereléssel kapcsolatos munkája lenne a számunkra. Lehet ez bekötés, elektromos hálózat javítása, korszerűsítése, vagy egy teljesen új kivitelezése.

Emellett többek között vállaljuk lépcsőházak teljes világításának a javítását, felújítását, megvalósítását.

Bármilyen kérdése van, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Doktor Villany garancia

Villanyszerelés DoktorVillany garanciával

Dr. Villany Garancia+ szolgáltatásunkat azoknak hoztuk létre, akik az alapból járó 2 éves garanciánál hosszabb időre biztosítanák be magukat a különféle esetlegesen felmerülő költségekkel szemben. Nálunk a szerelési költség 15,25, vagy 35%-ért 12, 24 vagy 36 hónappal is meghosszabbíthatja a garanciát. Ez azt jelenti, hogy akár 60 hónapon keresztül mi álljuk az összes munkákkal kapcsolatosan később felmerülő költséget. Éppen ezért Budapest XVIII. kerületében, Pestszentlőrincen ügyfeleink nagyon nyugodtan alszanak.

Villanyszerelési árak Budapest XVIII. kerületében – Ingyenes kiszállással

Meggyőződésünk, hogy a magas szintű szolgáltatás, és az Ön pénztárcájának kedves árak járhatnak kéz a kézben. Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki, aki minket választana, megtehesse.

  • sürgős villanyszerelés, hibaelhárítás esetén az első megkezdett óráért alapesetben mindössze 6,600 forintot számolunk fel. Majd minden további fél óra után már csak 3,000 forintot
  • szakszerű bekötéseket (mosógép, villanytűzhely…) 3-5 ezer forintért vállalunk
  • apróbb villanyszereléssel kapcsolatos feladatokat, mint lámpatest felrakás, konnektorcsere, 1,000 forintért vállalunk

Ráadásul, ha a munkát tőlünk rendeli meg a helyszínen, akkor a kiszállás költségével sem terheljük!

Hétvégén, illetve este 7 és reggel 8 között áraink a megszokottnál 25%-kal magasabbak, de még így sem érjük el a piaci átlag árszínvonalát.

Kérdése van? Ragadjon bátran telefont, és tegye fel nekünk!

Non-Stop villanyszerelés! Hétvégén is ! Pénztárcabarát árak! – Doktorvillany.hu!
Bízza a villanyszerelés doktorára magát Budapest XVIII. kerületében is!
Vegye fel velünk most a kapcsolatot, mert mi már most tudjuk a megoldást a problémájára!

Telefon: 06(30)351-2324
Email: info@doktorvillany.hu
Doktorvillany – a villanyszerelés doktora

1 Kiszállási díj csak abban az esetben fizetendő, ha nincs munkamegrendelés

Share Button

Vélemény, hozzászólás?