Villanyszerelés Budapest III. kerületében (Óbuda)

Ami el tud romlani az el is romlik. Murphy óta tudjuk ezt, ráadásul általában mindig a legrosszabb pillanatban ér minket utol a balszerencse. Ilyenkor nagyon fontos, hogy hamar reagálni tudjunk az eseményre.
Meghibásodott az elektromos hálózata? Beköttetne egy eszközt a rendszerbe, komplett hálózat építést tervez? Bármilyen villanyszereléssel kapcsolatos munkában állunk a rendelkezésére. Jó villanyszerelőt, egyáltalán szakembert találni nem egyszerű Budapest III. kerületében, Óbudán. Olyat meg szinte lehetetlen, akik non-stop, azaz hétvégén is bármikor rendelkezésére állnak. Most mégis megtalálta az Önnek leginkább megfelelő céget!

Villanyszerelés DoktorVillanytól a III. kerületben

A villanyszerelés komoly felkészültséget igényel, ezért fontos, hogy tapasztalt, szakmailag kikezdhetetlen emberekre bízza a megoldandó feladatot. Mi a szakma legjobbjaitól tanultunk, és az önálló praxisunkban megfordult ügyfelek elismerően mesélnek rólunk, vagy éppen ajánlanak tovább minket másoknak. Villanyszerelésben jók vagyunk, valamint az áraink is igen kedvezőek. Ezek után nem is lehet kérdés, hogy ha non-stop (hétvégén is) villanyszerelőt, keres, Budapest III. kerületében, Óbudán, akkor érdemes minket választania.

Non-stop villanyszerelőt keres Óbudán

A legkisebb feladatokon keresztül a legaprólékosabb tervezést igénylő munkákig bármiben állunk a rendelkezésére. A DoktorVillany villanyszerelő csapata már most tudja az Ön problémájára a legjobb megoldást!

Többek között villanyhiba, hálózati meghibásodás esetén, vagy ha épp ráz valamelyik eszköze (mosógép, bojler, TV stb..) azonnal megszüntetjük a fennálló problémát. Mert mi is tudjuk, hogy ilyenkor minden perc számít, és nincs helye késlekedésnek.

Akkor is minket keressen, ha frissen vásárolt háztartási gépét szeretné szakszerűen beköttetni a rendszerbe. Korrekt áron vállaljuk villanytűzhely, villanybojler, villanykazán, mosó és mosogatógép, és kaputelefon bekötését.

Mi aztán tudjuk, hogy mennyire fontos az elektromos hálózat karbantartása, felülvizsgálata, ezért ebben is számíthat a szakmai segítségünkre.
Végül, de egyáltalán nem utolsósorban természetesen a világítással kapcsolatos összes felmerülő problémát rövid határidővel orvosoljuk. Legyen szó külső vagy belső világításról, lakásról, családi vagy társasházról, mindenhol kellő tapasztalattal rendelkezünk.
A nap 24 órájában várjuk a hívását Budapest III. kerületében (Óbuda).

Doktor Villany garancia

Villanyszerelés Garanciával, akár 5 év is lehet

Nincs is jobb érzés annál, mint amikor az ember nyugodtan hátradőlhet, mert tudja, hogy bármi is romlik el, annak a költségét nem neki kell fedeznie. Mi alapból 2 éves garanciát vállalunk az összes általunk szerelt, javított, tervezett, kiépített elektromos hálózatra, vagy éppen bekötésre, világításra. Most a szerelési költség 15, 25, valamint 35%-ért 1, 2 vagy akár 3 évvel is meghosszabbíthatja a garancia időtartamát. Ez a DoktorVillany minőség, ez a Dr. Villany Garancia+! Ennél jobb ajánlatot nem talál Budapest III. kerületében (Óbuda)

Doktor Villany árai Budapest III. kerületében

Az árak menüpont alatt pontos képet kaphat árainkról. Elöljáróban annyit mondanánk, hogy rendkívül kedvező árfekvéssel dolgozunk.

egy bekötést már 3,000 forinttól vállalunk
sürgős hibaelhárítás első órája 6,600 Ft, utána már csak 3,000/félóra
apróbb villanyszerelési munkákat (konnektor, lámpatestcsere stb..) 1,000 forinttól vállalunk
Áraink hétvégén, illetve este 7 és reggel 8 között 25%-kal magasabbak, viszont ha tőlünk rendeli meg a munkát elengedjük Önnek a kiszállási költséget! További részletekért hívjon!

Non Stop villanyszerelés, Doktor Villany Garancia +, Doktor Villany minőségi munkavégzés!
Doktorvillany.hu! Várjuk hívását!

Telefon: 06(30)351-2324
Email: info@doktorvillany.hu
Doktorvillany – a villanyszerelés doktora

Kiszállási díj csak abban az esetben fizetendő, ha nincs munkamegrendelés

Share Button

Vélemény, hozzászólás?