Villanyszerelés Budapest XII. kerületében (Hegyvidék)

Az elektromosság mindennapjaink részéve vált, ezért amikor bármilyen hiba miatt nem áll a rendelkezésünkre, azt azonnal megérezzük. Most Ön jó eséllyel pont ezért olvassa ezeket a sorokat.

Non-stop elérhető, kiváló villanyszerelőt keres, aki hétvégén is 0-24-ben áll a rendelkezésére? Akkor a legjobb helyen jár, a mi cégünk tökéletes választás Budapest XII. kerületében, (Hegyvidék), ha villanyszereléssel kapcsolatos kérdése, megoldandó problémája van. Keresse szakembereinket bizalommal!

Villanyszerelés Doktorvillany segítségével az XII. kerületben

A fent említett okok miatt mi nagyon nagy hangsúlyt fektetünk a gyorsaságra. Ezért is alakítottuk úgy ki a szolgáltatásunkat, hogy a nap 24 órájában non-stop elérhetőek maradjunk. Mi hétvégén sem pihenünk, hanem azért dolgozunk, hogy önnek mindig legyen villany a lakásában, hogy nézni tudja a kedvenc sorozatát, melegvízben tudjon fürödni, vagy éppen otthona fűtése/hűtése megoldott legyen. Mi ezt kínáljuk Budapest XII. kerületében, a Hegyvidéken.

Non-stop villanyszerelés a XII. kerületben profi módon

Az elektromosság hatalmas kincs, függünk tőle, ezért nagyon fontos, hogy hamar megoldást találjunk a problémára. Ezért akár kicsi, akár nagy, akár egyszerű, akár összetett a feladat, mi a nap bármelyik percében képesek vagyunk azt gyorsan orvosolni. Nem véletlenül vagyunk mi a villanyszerelés doktorai.

Sürgős esetben mindent félredobunk, és már száguldunk is Önhöz, mert mi tudjuk a legjobban, hogy az áram az nem játék. Például ha ráz a mosógépe, égett szagot érez, miközben elment az áram, akkor nincs idő a késlekedésre. Azonnal cselekedni kell.

Persze nem csak ilyenkor számíthat ránk. Vállaljuk többek között elektromos készülékek szakszerű bekötését, komplett elektromos hálózatok korszerűsítését, vagy újnak a megtervezését, kivitelezését. Még sorolhatnánk, hogy mi mindent csinálunk, de sokkal hatékonyabb, ha felhív minket, és elmondja telefonban, hogy mire keresi a megoldást, mert mi azt már most tudjuk!

Doktor Villany garancia

Villanyszerelés garanciával – akár 5 év is lehet

A biztonság a legnagyobb érték állandóan változó világunkban. Ezért ezt figyelembe véve kialakítottunk egy olyan védőhálót ügyfeleink részére, amely hatalmas népszerűségnek örvend. A Dr. Villany Garancia+ kényelmi szolgáltatásunkkal az alapból is járó 2 éves garanciánkat 1, 2 de akár 3 évvel bárki meghosszabbíthatja a szerelési költség 15, 25, avagy 35%-áért. Ez Önnek mit jelent? Öt év gondtalanságot. Kereshet, de úgy sem talál ennél korrektebb ajánlatot Budapest XII. kerületében (Hegyvidék)

Kedvező villanyszerelési árak Budapest XII. kerületében – Ingyenes kiszállással

Sosem voltunk a hirtelen meggazdagodás hívei. Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy mi is kedvvel, szenvedéllyel, és megbecsüléssel végezhessük a dolgunkat, és az ügyfél, azaz Ön is jól járjon. Nálunk a korrekt árak nem zárják ki a minőségi villanyszerelést. Sőt, amennyiben a munkát tőlünk rendeli meg, akkor a kiszállás díját is elengedjük Önnek. Így egyedül a parkolási díjat kell állnia, ha a lakhelyén felszámolnak ilyet.

  • éjjel-nappal várjuk a hívását és sürgős esetben sem kérünk el óránként 6,600 forintnál többet, sőt az egy óra lejártát követően minden megkezdett félóra, már csak 3,000 forintba kerül Önnek!
  • bekötéseket már 3,000 forintért vállalunk, de például egy villanytűzhely esetében sem kérünk el 4,500 forintnál többet
  • lámpatesteket 1,000 forintért teszünk fel, ahogyan egy konnektorcseréért is pont ennyit számolunk fel

Hétvégén és este 7 óra valamint reggel 8 óra között 25%-os felárral dolgozunk, amellyel még mindig bőven a piaci ár alatt dolgozunk Önnek.

Non-Stop villanyszerelés, Budapest XII. kerületében – Doktorvillany.hu!
A nap bármelyik szakában számíthat ránk Budapest XII. kerületében!
Vegye fel velünk a kapcsolatot, mert mi tudjuk a megoldást a problémájára!

Telefon: 06(30)351-2324
Email: info@doktorvillany.hu
Doktorvillany – a villanyszerelés doktora

1 Kiszállási díj csak abban az esetben fizetendő, ha nincs munkamegrendelés

Share Button

Vélemény, hozzászólás?