Villanyszerelés Budapest XIX. kerületében (Kispest)

Biztosan fel tud idézni olyan emléket, hogy milyen volt gyertyával világítani, amikor bármilyen okból elment az áram, és a sötétben botorkált. A villamos energia szerepe az elmúlt évtizedekben tovább erősödött. Ma már a legtöbb, életünket megkönnyítő eszközünk árammal működik. Ezért nagyon nem mindegy, hogy egy esetleges meghibásodást egy szakember milyen hamar tud Önnek megoldani. A villanyszerelő szakmai tudása nagyban meghatározza a villanyszereléssel kapcsolatos munka végeredményét.

Amennyiben minket választ, akkor non-stop megoldásra számíthat hétvégén is Budapest XIX. kerületében, Kispesten!

Villanyszerelés Doktorvillany segítségével az XIX. kerületben

Amikor néhány évvel ezelőtt megalapítottuk a villanyszereléssel kapcsolatos szolgáltatásokat kínáló cégünket, tudtuk, hogy a gyorsaságra, és a folyamatos elérhetőségre fogunk építeni mindent. Mert meggyőződésünk, hogy az tud a piacon igazán érvényesülni, aki az Ön égető problémájára a leghamarabb nyújt profi megoldást.

Ráadásul mi Budapest XIX. kerületében, Kispesten igen mérsékelt áron kínáljuk szolgáltatásainkat, így nem kell nagyon mélyen a zsebébe nyúlnia akkor sem, ha non-stop megoldást keres!

Non-stop villanyszerelő Kispesten

Sokan hirdetik, de kevesen gondolják valóban komolyan a non-stop bevethetőséget. Mi úgy alakítottuk ki a kollégákkal a napjainkat, hogy valaki mindig elérhető legyen az Ön számára. Ez a biztosíték a valóban gyors, zökkenőmentes és profi villanyszerelésre.

Persze nem csak sürgős esetekben számíthat a segítségünkre. Elektromos készülékek szakszerű bekötésénél, világítás javításánál, kiépítésénél, komplett elektromos hálózatok tervezésénél, kivitelezésénél is ott leszünk Ön mellett.

Amennyiben kérdései lennének, bátran keressen meg minket telefonon, és legjobb tudásunk szerint megválaszoljuk azokat.

Doktor Villany garancia

Villanyszerelés DoktorVillany garanciával

Az elektromos hálózatok, és maguk az elektromos készülékek is bonyolult szerkezetek. Olyanok, amelyek könnyen meghibásodhatnak. Ezért ügyfeleink védelme érdekében mi alapból 2 évre szóló garanciát adunk munkáink után. Ugyanakkor éreztük a részükről, hogy ők még nagyobb biztonságra vágynak, ezért egy olyan biztonsági hálót terveztünk, amellyel már most rengetegen éltek. A Dr. Villany Garancia+ kényelmi szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy Ön a szerelési díj 15, 25 vagy 35%-ért a már meglévő 24 hónapos garanciát megtoldja 12, 24, vagy akár 36 hónappal! Garanciális, non-stop (hétvégén is) villanyszerelés Budapest XIX. kerületében, Kispesten!

Villanyszerelési árak Budapest XIX. kerületében – Ingyenes kiszállással

Ügyfeleink körében nem csak non-stop szolgáltatásunk, hanem mérsékelt áraink révén is népszerűek vagyunk. Villanyszerelőre, villanyszerelésre mindenkinek szüksége lehet, ezért úgy alakítottuk ki az árainkat, hogy lehetőleg senkit se hagyjunk a bajban az út szélén.

  • sürgős feladatunk lenne? Akkor sem fizet az első óráért 6,600 forintnál többet! Sőt utána már csak félóránként 3,000 forintot számolunk fel!
  • mosó vagy mosogatógépét kevesebb, mint 3,000 forintért szakszerűen bekötjük!
  • lámpatest felrakását, konnektor cseréjét 1,000 forintért vállaljuk

Fontos információ, hogy hétvégén, illetve este 7 és reggel 8 óra között áraink 25%-kal magasabbak, amellyel még így is a konkurencia alatt maradunk. Valamint ha a helyszínen megrendeli a munkát tőlünk, akkor a kiszállás díját sem kell megfizetnie!

Hívjon minket, mert mi már most ismerjük a választ a kérdésére!

Non-Stop villanyszerelés! Korrekt árak! Hétvégén is! – Doktorvillany.hu!
Bízza a villanyszerelés doktorára magát Budapest XIX. kerületében!
Vegye fel velünk most a kapcsolatot, mert mi nagyon gyorsan megoldjuk a problémáját!

Telefon: 06(30)351-2324
Email: info@doktorvillany.hu
Doktorvillany – a villanyszerelés doktora

1 Kiszállási díj csak abban az esetben fizetendő, ha nincs munkamegrendelés

Share Button

Vélemény, hozzászólás?