Villanyszerelés Budapest VIII. kerületében (Józsefváros)

Az elektromosság átszövi az életünket. Szinte minden ezzel működik. Nem csak a televízió, a mosógép, hanem sokszor komplett fűtés, és vízmelegítő rendszerek is. Ezért is okoz komoly fennakadást, ha a rendszerben hiba keletkezik, mert az azonnal érezteti a hatását.
Ilyenkor fontos, hogy a leggyorsabban találjon egy megbízható szakembert. Válasszon minket. Mert mi non–stop (hétvégén is) az Ön rendelkezésére állunk Budapest VIII. kerületében, Józsefvárosban.

Villanyszerelés DoktorVillany segítségével a VIII. kerületben

Öt éve indítottuk el saját vállalkozásunkat, és nyugodtan kijelenthetjük, hogy az előtte lévő évek kemény munkája meghozta a gyümölcsét. Én például a Rendőrségnél voltam karbantartó villanyszerelő, de a többi munkatársaim is a legjobbaktól tanulta ki (el) a szakmát. Munkánk minőségére a rengeteg elégedett ügyfelünk a garancia. Ők azok, akik nagyra értékelik, hogy Budapest VIII. kerületében (Józsefváros) non-stop számíthatnak ránk még hétvégénként is, valamint elismerik magas színvonalú munkánkat is.

Non-stop villanyszerelőre van szüksége Józsefvárosban?

Sürgős, azonnali segítségre van szüksége? Kijött az egyik konnektor, és nem szeretné ha gyermeke, háziállata véletlenül belenyúlna az áramba? Esetleg ráz a mosógépe, a villanybojler vagy bármelyik elektromos berendezése? Akkor ne késlekedjen, hívjon minket azonnal, és mi ismét biztonságossá varázsoljuk otthonát. Ne aggódjon, minket tényleg bármikor elér. Hétvégén, hét közben mindig 0-24-ben segítünk.
Akkor is minket hívjon, ha szakszerűen be szeretné köttetni újonnan vásárolt mosogatógépét, villanytűzhelyét, villanybojlerét, vagy bármilyen elektromos készülékét.
Emellett vállaljuk teljes elektromos hálózatok, világítás (kül- és beltéri) megtervezését, kiépítését. Érdeklődjön telefonon, és mi nagyjából segítünk belőni azt az összeget, amennyibe a munkánk kerül. Természetesen a szemrevételezés után konkrét, pontos árajánlatot teszünk le Ön elé.
Ne feledje, minket bármikor hívhat, mert non-stop a rendelkezésére állunk Budapest VIII. kerületében, Józsefvárosban.

Doktor Villany garancia

Villanyszerelés Garanciával – akár 5 év

Mit szólna, ha azt mondanánk, hogy minden munkánk után két éves garanciát vállalunk? És ha még ezt meg is fejelnénk? A Dr. Villany Garancia+ szolgáltatásunkkal azoknak kedvezünk, akiknek fontos, hogy hosszú évekig ne legyen gondjuk az egyszer már megjavított eszközre, hálózatra. Murphy szerint viszont, ami el tud romlani, az is el is romlik. Mi dacolunk ezzel, és magunkra vállaljuk 1, 2, vagy akár további 3 évre az összes felmerülő költséget. A szerelési költség 15, 25, vagy 35%-áért Ön is élhet ezzel az opcióval. Ne is keressen jobb feltételeket, mert Budapest VIII. kerületében (Józsefváros) nem fog találni korrektebb ajánlatot.

Villanyszerelés árak, akár ingyenes kiszállással Budapest VIII. kerületében

Manapság ami jó az drága, legalábbis ez a tévhit nagyon sokak fejében ott él. Mi, nap mint nap ennek az ellenkezőjét bizonyítjuk az ügyfeleinknek. Filozófiánk szerint igen is lehet ma is olyan szolgáltatást nyújtani, amely nem csak magas színvonalú, hanem korrekt árazású is egyben. Ráadásul, ha nálunk rendeli meg a hiba helyreállítását, akkor a kiszállási díjat is elengedjük!
mi a legsürgősebb eseteknél sem számolunk fel óránként 6,600 forintnál többet
egy villanybojler, mosogatógép szakszerű bekötése 3-5 ezer forintból megvan
egy konnektort pedig írd és mondd, mindössze ezer forintért kicserélünk Önnek
Hétvégén és este 7 valamint reggel 8 között áraink 25%-kal magasabbak, de így is nagyon kedvezőek.
Természetesen ezek csak példák, számtalan esetben számíthat a szakértelmünkre és kedvező árainkra. Ezért amennyiben kérdése van, keressen meg minket telefonon, vagy e-mailben.

Profi villanyszerelés! Precíz munkavégzés! Kedvező ár!
a DoktorVillannyal, a villanyszerelés doktorával egyszerűen nem lőhet mellé Budapest VIII. kerületében!
DoktorVillany.hu

Telefon: 06(30)351-2324
Email: info@doktorvillany.hu
Doktorvillany – a villanyszerelés doktora

Kiszállási díj csak abban az esetben fizetendő, ha nincs munkamegrendelés

Share Button

Vélemény, hozzászólás?