Villanyszerelés Budapest XIV. kerületében (Zugló)

Ön most azért olvassa ezeket a sorokat, mert épp villanyszerelőt keres. Biztosan megbízható, bármikor elérhető, és szakmailag is fedhetetlen szakemberre vágyik. Van egy nagyon jó hírünk, megtalálta. Bízza ránk a villanyszereléssel kapcsolatos teendőket. Mi non-stop (hétvégén is) azért dolgozunk Budapest XIV. kerületében, Zuglóban, hogy a lehető legkisebb fennakadást okozzon Önnek, az elektromos hálózat esetleges meghibásodása.

Minőségi, megbízható villanyszerelés a DoktorVillanytól a XIV. kerületben

Meggyőződésünk, hogy akkor lehet valaki igazán jó a szakmájában, a szakterületén, ha szenvedéllyel tekint a munkájára. Én, és társaim is amióta az eszünket tudjuk, villanyszerelőnek készültünk. Én a Rendőrségnél voltam karbantartó villanyszerelő, és a kollégáim is a legjobbaktól tanultak. Ezért is lehet oly sikeres immáron 5. éve a DoktorVillany villanyszerelő csapata, amely non-stop (hétvégén is) az Ön rendelkezésére áll Budapest XIV. kerületében, Zuglóban.

Non-stop villanyszerelés a XIV. kerületben profi módon

Az elektromosság teljesen behálózza az életünket, ezért nem is kérdés, hogy ha probléma merül fel, akkor azt minél hamarabb meg szeretnénk oldani. Ilyenkor jövünk mi a képbe. Gyorsaságunkkal, szakértelmünkkel, és folyamatos készenlétünkkel bármilyen villanyszereléssel kapcsolatos zavart rövid határidőn belül elhárítunk.

Természetesen nem csak sürgős esetekben számíthat a szakértelmünkre. Akkor is segítünk, ha betervezett munkára kér meg minket. Ilyen lehet egy elektromos berendezés hálózatba kötése, lámpa felrakása, konnektor cseréje, vagy éppen komplett elektromos hálózat, korszerűsítése, cseréje. Emellett vállaljuk teljesen új hálózatok megtervezését, kivitelezését. Ilyenkor A-Z-ig mindent magunkra vállalunk, hogy Önnek annyival is könnyebb lehessen.

Amennyiben nem biztos abban, hogy mire lenne szüksége, vagy nem tudja, hogy problémájának a megoldásáért milyen mélyen kellene a zsebébe nyúlnia, keressen minket bizalommal.

Doktor Villany garancia

Villanyszerelés akár 5 éves garanciával

Tudta, hogy mi alapból két éves garanciát adunk az összes általunk elvégzett munka után? Ez azt jelenti, hogy a szerelést követő 24 hónapban mi állunk minden költséget, amely esetlegesen felmerül a munkánkkal kapcsolatban!

Még nagyobb biztonságra vágyik? Akkor vegye igénybe a Dr. Villany Garancia+ kényelmi szolgáltatásunkat, amellyel a szerelési költség 15, 25, illetve 35%-áért 1, 2 vagy akár 3 további évig élvezheti teljeskörű garanciánkat. Budapest XIV. kerületében, Zuglóban ennél korrektebb ajánlattal nem fog találkozni.

Meglepő villanyszerelési árak Budapest XIV. kerületében – Ingyenes kiszállással

Néhányan az ügyfeleink közül először hitetlenkedve kérdezik meg tőlünk, hogy miért vagyunk ennyire olcsók. Igen, a legtöbb emberben ott van a félelem, hogy az olcsó munka olyan is. Pedig csak arról van szó, hogy már az indulásnál elhatároztuk, hogy olyan szolgáltatáscsomagot nyújtunk át, amellyel a legkevesebb embert zárjuk ki. Hiszen melegvízre, fűtésre, és még megannyi elektromos készülék használatára mindenkinek szüksége van. Sőt, ha nálunk rendeli meg a munkát, akkor a kiszállás díját is elengedjük Önnek!

  • hétköznapokon, és hétvégén is 0-24-ben várjuk a hívását.
  • Sürgős esetben időpont egyeztetést követően azonnal útnak indulunk.
  • Nem kell aggódnia a magas számla miatt, mert nálunk ilyenkor sem fizet 6,600 forintnál többet az első megkezdett óra után. Sőt utána minden megkezdett félóra mindössze 3,000 Ft!
  • elektromos berendezések hálózatba kötését 3,000 forinttól vállaljuk
  • lámpatestek felhelyezése, konnektorok kicserélése 1,000 forinttól

Hétvégén és este 7, valamint reggel 8 között 25%-kal magasabbak az áraink, amelyek még így is nagyon kedvezőek. Kérdése van? Keressen mindket bizalommal!

Non-Stop villanyszerelés, Budapest XIV. kerületében – Doktorvillany.hu!
Hétvégén is non-stop rendelkezésre állás a villanyszerelés doktorától!
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Telefon: 06(30)351-2324
Email: info@doktorvillany.hu
Doktorvillany – a villanyszerelés doktora

1 Kiszállási díj csak abban az esetben fizetendő, ha nincs munkamegrendelés

Share Button

1 gondolat erről: „Villanyszerelés Budapest XIV. kerületében (Zugló)

Vélemény, hozzászólás?