Villanyszerelés Budapest V. kerületében (Lipótváros)

Ön most biztosan azért olvassa ezeket a sorokat, mert egy nagyon jó villanyszerelőt keres. Szerencséje van, mert megtalálta. A DoktorVillany villanyszerelő csapatának szakemberei non-stop, azaz a nap 24 órájában állnak a rendelkezésére hétvégén is. Budapest V. kerületében (Lipótváros) bármilyen villanyszereléssel kapcsolatos kérdést megválaszolunk, problémát megoldunk. Mi sosem pihenünk, azért, hogy Önnél ne fordulhasson elő az, hogy nem tud fűteni, világítani, vagy éppen melegvizet engedni a kádba.

Villanyszerelés DoktorVillany segítségével az V. kerületben

Hosszú éveken keresztül a Rendőrség karbantartójaként dolgoztam, ahol megszereztem azt a stabil alapot, amely ma sok száz elégedett ügyfél záloga. A kollégium szintén kiváló szakemberek, ezért nyugodtan rájuk bízhatja magát. Amennyiben villanyszerelőt keres, mert villanyszereléssel kapcsolatos problémába ütközött, akkor a megoldást non-stop (hétvégéken is) megkapja a DoktorVillany villanyszerelő csapatától Budapest V. kerületében, Lipótvárosban.

Non-stop villanyszerelőre van szüksége Lipótvárosban?

Igazán sürgős? Esetleg ráz valamelyik készüléke, vagy teljesen elment az áram az otthonában? Akkor hívjon minket bátran, mert mi valóban 0-24-ben állunk a rendelkezésére, még hétvégéken is!
Háztartási készülékek bekötését a piaci ár alatt vállaljuk. Akár már 3-5 ezer forintért szakszerűen bekötjük önnek villanybojlerét, villanytűzhelyét, mosógépét vagy bármilyen elektromos berendezését.
Ugyancsak segítségére leszünk, ha spot, led vagy hagyományos lámpát szerelne fel az otthonában akár bel, akár kültérre. Emellett lépcsőházak világításának teljes körű javítását, korszerűsítését, kiépítését is vállaljuk.
Természetesen nem csak a javításban, és a gyorsan megoldható problémák esetén állunk a helyzet magaslatán, hanem komplett elektromos hálózatok tervezésében és építésében is nyugodtan számolhat velünk Budapest V. kerületében, Lipótvárosban.

Doktor Villany garancia

Villanyszerelés garanciával, nem is akár milyen

Mi alapból 2 év garanciát vállalunk az összes általunk elvégzett munkára, de tudjuk, hogy vannak, akik még nagyobb biztonságra vágynak. Nekik hoztuk létre a Dr. Villany Garancia+ kényelmi szolgáltatást, amellyel további 1, 2, 3 évre bebiztosíthatják magukat a felmerülő költségekkel szemben. Mert mi a szerelési költség 15, 25, 35%-áért átvállaljuk ezen időtartam alatt bekövetkező összes költséget, amely a munkánkat követően esetlegesen megjelenik. Nem talál még egy ilyen garanciális lehetőséget Budapest V. kerületében, Lipótvárosban.

Villanyszerelés árak, akár ingyenes kiszállással Budapest V. kerületében

Filozófiánk a kedvező, de minőségi munkavégzésen alapul. Nap mint nap bizonyítjuk, hogy igen is lehet emberi árakon, minőségi munkát letenni az asztalra.
nálunk egy villanybojler, mosógép bekötése megáll 3-5 ezer forintnál
de a sürgős eseteknél sem kérünk el az első megkezdett óráért 6,600 forintnál többet, majd ezután félóránként még kevesebbet, mindössze 3,000 forintot számolunk fel
konnektort, lámpatestet már 1.000 forintért cserélünk

Hétvégén, illetve este 7 és reggel 8 között áraink 25%-kal magasabbak, de még így is a versenytársaknál kedvezőbb áron dolgozunk ügyfeleinknek. Ráadásul ha tőlünk rendeli meg a munkát, akkor a kiszállási díjat elengedjük Önnek!
Természetesen komplett elektromos hálózatok felújítását, korszerűsítését, tervezését, kivitelezését is vállaljuk. Ebben az esetben részletes árajánlatot teszünk le Ön elé. Bármilyen kérdés merült fel Önben hívjon vagy írjon. A hét minden napján 0-tól 24 óráig várjuk kérdéseit.

Non-Stop villanyszerelés, hétvégén is, akár öt éves garanciával!
Bízza meg Ön is a villanyszerelés doktorát!
DoktorVillany.hu!

Telefon: 06(30)351-2324
Email: info@doktorvillany.hu
Doktorvillany – a villanyszerelés doktora

Kiszállási díj csak abban az esetben fizetendő, ha nincs munkamegrendelés

Share Button

Vélemény, hozzászólás?