Villanyszerelés Budapest VI. kerületében (Terézváros)

Épp keresi a megfelelő villanyszerelőt? Esetleg volt, hogy nem a megfelelő szakemberre bízta a feladatot? Ne aggódjon, nálunk a legjobb kezekben van.
Rövid határidővel, non-stop (hétvégén is) vállaljuk a legkülönfélébb villanyszerelési kérdések, meghibásodások megoldását Budapest VI. kerületében, Terézvárosban. Nálunk emberi árakon, minőségi szolgáltatást vehet igénybe, és egy percig sem kell aggódnia a végeredmény miatt. Mi vagyunk az Ön cége!

Villanyszerelés Doktorvillany segítségével a VI. kerületben

Pályámat a Rendőrségnél kezdtem, mint karbantartó villanyszerelő, de mindig is tudtam, hogy egyszer saját praxist nyitok. Az elmúlt öt évben rengeteg elégedett ügyfél bizonyította a döntésem helyességét. Budapest VI. kerületében (Terézváros) naponta több villanyszereléssel kapcsolatos esetet is megold a DoktorVillany villanyszerelő csapata. Mi tényleg non-stop, és hétvégén is a rendelkezésére állunk ügyfeleinknek!

Non-stop villanyszereplőre van szüksége Terézvárosban?

Az árammal nem szabad játszani, ezt mi tudjuk a legjobban. Ezért ha ráz a mosógép, vagy elment az áram a lakásban, füstszagot érez, akkor ne próbálkozzon semmivel, hanem azonnal hívjon fel minket. Mi a nap 24 órájában, non-stop a rendelkezésére állunk, és hétvégén sem kell aggódnia, hogy nem vesszük fel a telefont. Bármikor számíthat ránk!
Most érkezett meg az új elektromos berendezés (villanybojler, mosógép, mosogatógép stb..) az otthonába? Ne próbálja meg saját kezűleg beszerelni, mert nagyon sokba kerülhet a mutatvány. Néhány ezer forintért szakszerűen bekötjük Önnek
Emellett komplett világítások, elektromos hálózatok tervezésében, kivitelezésében is komoly tapasztalatokkal rendelkezünk. Ahogyan társasházak komplett kültéri, beltéri világításánál, áramellátást biztosító rendszereknél sem jövünk zavarba. Vegye igénybe non-stop villanyszerelési szolgáltatásunkat Budapest VI. kerületében, Terézvárosban.

Doktor Villany garancia

Villanyszerelés garanciával Doktorvillany opciókkal

Mi nem futunk el a felelősség elől, mert teljesen biztosan vagyunk munkánk minőségében. Ezért is adunk alapból két éves garanciát az összes általunk elvégzett munkára. Azonban tudjuk, hogy vannak sokan, akik szívesen tovább biztosítanák be magukat. A számukra vezettük be a Dr. Villany Garancia+ szolgáltatásunkat, amely révén újabb 1, 2 vagy akár 3 évvel meghosszabbítható az alapgarancia a szerelési költség 15, 25, avagy 35%-áért. Ez azt jelenti, hogy 5 évig mi álljuk az összes költségét az esetlegesen felmerülő problémáknak! Talál ennél tisztességesebb ajánlatot Budapest VI. kerületében, Terézvárosban?

Korrekt villanyszerelés árak, akár ingyenes kiszállással Budapest VI. kerületében

Mi rendíthetetlenül hiszünk abban, hogy lehet jó munkát végezni korrekt árakon. Nap mint nap bizonyítjuk ezt.
egy bekötést 3-5 ezer forintért végzünk el Önnek
a sürgősségi esetek óradíja (első óra) mindössze 6,600 forint, majd félóránként mindössze 3,000!
apróbb villanyszerelési feladatokat mint például konnektor, lámpatest cserét 1,000 forintért vállalunk
Fontos információ lehet, hogy hétvégén és este 7 valamint reggel 8 között áraink 25%-kal magasabbak. Ugyanakkor még így is bőven a piaci átlag alattiak.
Sőt, amennyiben tőlünk rendeli meg végül a munkát, a kiszállási díjjal sem terheljük Önt! Önnek egyedül a parkolás díját kell állnia, amennyiben felmerülne ilyen tétel.
Amennyiben komplett elektromos hálózatok felújítását, korszerűsítését, tervezését, kivitelezését bízná ránk, részletes árajánlatot teszünk le Ön elé. Bármilyen kérdés merült fel Önben hívjon vagy írjon. A hét minden napján 0-24-ig várjuk kérdéseit.

Gyors, hatékony non-stop villanyszerelés garanciával a villanyszerelés doktorától!
DoktorVillany.hu!
Várjuk hívását!

Telefon: 06(30)351-2324
Email: info@doktorvillany.hu
Doktorvillany – a villanyszerelés doktora

Kiszállási díj csak abban az esetben fizetendő, ha nincs munkamegrendelés

Share Button

Vélemény, hozzászólás?